Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem nem jön be ez a viselkedés?
Van egy lány akivel másfél éve chatelek, beszélgetek, eljárok bulizni, kirándulni stb. Gyakorlatilag legjobb barátok lettünk, közel állunk egymáshoz.
Bár még egyikünk sem mondta ki, mindketten elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Sajnos Covidos lett és ezért otthon kellett üljön múlt héten is, ezért nem tudtunk találkozni, de videóhívásban órákat beszélgettünk.
Egy este melltartóban ült le a gép elé, amitől kissé zavarba jöttem, de nem mondtam semmit. Aztán miután beszélgettünk, megürdött és küldött magáról egy fotót a vízben, ahol kivehető a nemi szerve.
Első sorban nem érzem úgy hogy egy pár lennénk mert mint mondtam sosem vallottunk egymásnak szerelmet de még csak nem is csókolóztunk. Ezért nekem ez gyors tempónak tűnik.
Másrészt szerintem nagyon qurvás ez a viselkedés, eddig nem ismertem ezt az oldalát. Nekem nem fér bele a nude-ok küldözgetése, nekem ez túl r'bancos...
Mit tegyek... Beszéljek vele a dologról hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor egy kicsit vegyen vissza a magamutogatásból, vagy inkább szép lassan morzsolódjak le és helyeztem magam vissza a hevrr szerepbe, szép csendben?
Hülyékkel nem vitázom, mert lesüllyedek a szintedre és a rutinoddal legyőzöl.
Adios. :)
19
Ez nem túllihegés. Egyszerűen engem nem a farkam hanem az eszem vezet
Nah, beszéltem vele. Azt mondta hogy úgy érezte vagyunk ennyire jóban. Amikor mondtam neki hogy én nem nagyon szeretem az ilyet meg nem is biztonságos, kissé flegma lett és egy picit összekaptunk...
Elbizonytalanított, hogy merjem e megprobálni vele.
26
Én nem vagyok olyan. Nem egy jó szexre vágyok, nem használok ki senkit, senkinek az érzelmeit.
29
Kurvának semmiképp nem fogadnám el. Sem felelőtlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!