Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem nem jön be ez a viselkedés?
Van egy lány akivel másfél éve chatelek, beszélgetek, eljárok bulizni, kirándulni stb. Gyakorlatilag legjobb barátok lettünk, közel állunk egymáshoz.
Bár még egyikünk sem mondta ki, mindketten elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Sajnos Covidos lett és ezért otthon kellett üljön múlt héten is, ezért nem tudtunk találkozni, de videóhívásban órákat beszélgettünk.
Egy este melltartóban ült le a gép elé, amitől kissé zavarba jöttem, de nem mondtam semmit. Aztán miután beszélgettünk, megürdött és küldött magáról egy fotót a vízben, ahol kivehető a nemi szerve.
Első sorban nem érzem úgy hogy egy pár lennénk mert mint mondtam sosem vallottunk egymásnak szerelmet de még csak nem is csókolóztunk. Ezért nekem ez gyors tempónak tűnik.
Másrészt szerintem nagyon qurvás ez a viselkedés, eddig nem ismertem ezt az oldalát. Nekem nem fér bele a nude-ok küldözgetése, nekem ez túl r'bancos...
Mit tegyek... Beszéljek vele a dologról hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor egy kicsit vegyen vissza a magamutogatásból, vagy inkább szép lassan morzsolódjak le és helyeztem magam vissza a hevrr szerepbe, szép csendben?
Huh bezzeg, ha te küldted volna el a farkad a csajnak, most mit kapnál itt...
Kérdező, mondd meg nyíltan, hogy ezeket a képeket nem tudod mire vélni, nem vagytok együtt, nem is beszéltetek erről. A helyedben figyelmeztetném arra is, hogy marha veszélyes dolgot csinál, mert amit egyszer elküld az internet platformját használva, az többé nincs biztonságban.
13
Amugy igen, ez a másik dolog. Nagyon veszélyes amit csinál és nagy hátránya lehet majd belőle a jövőben...
Küldött neki egy dickpicet válaszként, csak azt nem hangoztattja. :D
Amúgy nem értem az ilyen pasikat, számomra túl prűd vagy.
16# azért mert butuska vagy
Ez nem prűdség, a csaj nagyon olcsó
16
Nem,nem küldtem. Soha nem is küldenék senkinek.
Ok, inkább legyek az mint hogy egy qrva legyen a párom vagy olyan aki meztelen fotókat küldözget...
15
Még nem. De ma fogom.
#17 Okosan beszélj, kíváncsi lennék ki a butább kettőnk közül.
Attól mert más a véleményem egyből buta lettem, taps taps.
Ennyire túllihegni egy dolgot, mert küldött egy képet. Ha nem tetszik ne nézegesd, ne válaszolj neki és kész, ha elítéled érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!