Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
Sziasztok!
Szóval gyorsan elmondom a háttérsztorit. Van egy nagyon jó lány barátom (később mondjuk hívjuk Móninak), akinek tetszik egy srác, akivel beszélő kapcsolatban vagyok (később mondjuk hívjuk Pistinek). Pisti "szerelmes" Móniba, de olyan dolgokat csinál, amiket - szerintem - egy fiúnak nem lenne szabad. Pl. képeket kér a lánytól (gondolom mindenki érti mire gondolok) és persze ilyeneket ír neki: "Huhh cica úgy a hancúrlécre húználak!" Mivel mi Mónival mindent megbeszélünk egymással, így elmondta hogy néha úgy elküldené azokat a képeket, de tudja, hogy nem szabad...
Pisti részéről ez a tipikus alantos pasis viselkedés (mondom ezt én fiúként xD), összezavarjuk a lányt, hátha küld egy-két képet, ha összejövünk akkor megpróbáljuk megfektetni, ha nem jön be akkor szakítunk és szevasz.
Nah most a gond ott van, hogy Móni teljesen bele van esve és nem bánja, ha Pistit egy "kicsit" a hancúrléce irányítja... Szerintem pedig ez egy undorító viselkedés... Én sem vagyok egy visszafogott valaki, de ez nekem akkor is undorító. Mellesleg attól félek, hogy Móni teljesen össze fog törni... :/ Ha mondjuk ez egy tőlem úgymond független lánnyal történne, akkor is sajnálnám meg minden, de nekem Móni bejön, szóval ez így ilyen dupla féltés vagy, hogy mondjam :'D Szívem szerint megmondanám neki a véleményem, de ezzel kapcsolatban van egy kis félelmem... Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
Korok:
Móni: 13
Pisti: 14
Én: 14
Mondjuk menj legózni.
"Pisti részéről ez a tipikus alantos pasis viselkedés (mondom ezt én fiúként xD), összezavarjuk a lányt, hátha küld egy-két képet, ha összejövünk akkor megpróbáljuk megfektetni, ha nem jön be akkor szakítunk és szevasz."
Mindez 14 évesen. Gratulálok ez nagyon gáz.
"Mindez 14 évesen. Nagyon gáz."
Mintha én nem ezt mondtam volna, csak más szavakkal... "-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!