Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor mi jár a fejetekben? 15/F
Figyelt kérdés
Mondtam a csajomnak, hogy meghíztam mire néma csend és utána elmondta, hogy szemforgatás történt (mert ugye telefonon beszéltünk). Eddig sem voltam ropi, sőt! De ez akkor mit jelent? Egyébként tudja, hogy fogyókúrazok meg rendszeresen járok futni, csak most nem tudtam elmenni. De a reakciója mit jelent? (Először híztam, mióta ismerjük egymást)2017. júl. 24. 22:34
1/8 anonim válasza:
Kéne egy magasság/súly átlag.
Ha fogyókúrázol és futsz, fogynod kell. Ha ki is hagyod a futást, fogynod kell ha kevesebb kalóriát viszel be (kivéve gének, pajzsmirigybetegség stb..). Hogyan/mennyit futsz? Mit eszel? Futás után ne egyél semmit, vagy csak nagyon keveset, és diétásat.
Amúgy nemhiszem, hogy tetszett neki, hogy híztál (fogyókúra mellett). Mióta vagytok együtt?
2/8 anonim válasza:
Szerintem unja hogy a sulyod miatt panaszkodsz
3/8 A kérdező kommentje:
Most szóltam neki először
2017. júl. 24. 22:56
4/8 anonim válasza:
valószínűleg azt gondolja, hogy feleslegesen parázol és idegesíti
5/8 anonim válasza:
Ez már a 148. kérdésed ebben a kategóriában:D
6/8 anonim válasza:
Ha te igy erzed jol magad akkor ne zavarjon ;)
7/8 anonim válasza:
Lehet úgy gondolja, hogy semmi szükséged fogyni és hülyeségnek tartja, hogy ilyeneken problémázol. Igazából ez az egyetlen amit reálisnak látok, ha zavarná szerintem megmondaná.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem bánja, lehet,hogy azt is gondolja,hogy eltúlzod, mert biztos nem olyan nagy a baj. Meg hogy egy kicsi plusz rajtad nem zavarja, szeret ő téged annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!