Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányokhoz kérdés, ilyenkor mi zajlik a fejetekben, és szívetekben?
Mi a baj?
Bocsi, de nem értem... Mit vársz? Hogy őrjöngve levetkőzik és rád parancsol, hogy tedd magadévá?
Haladtok szép lassan a randizós-udvarlós szakaszban. Ez így normális.
Jelenleg én is hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldalon, így talán tudok neked segíteni.
Még én sem találkoztam olyan sokat a sráccal, de ő eléggé nyíltan kimutatta, elmondta, hogy mit érez, gondol, állandóan érdeklődött felőlem, én is egyre jobban megbíztam benne, de a te esetedben lévő lányhoz hasonlóan én is igyekeztem néha közömbös lenni, rossz tapasztalatok, önbizalomhiány és egyéb dolgok miatt, illetve mivel félek a kapcsolatoktól.
Bár mostanában egyre jobban maradozik a részéről az érdeklődés, talán túlságosan féltem és emiatt kezdünk elhatárolódni egymástól :/
Szóval csak folytasd így tovább, nehogy úgy jár, mint ahogy mi vagyunk jelenleg :). Szerintem a lány egyre jobban meg fog nyílni neked, egyre ritkábban lesz közömbös (azaz tesz úgy, mintha az lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!