Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek is megfordul ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is megfordul ez a fejetekben, mikor randira hívtok egy lányt?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 30. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

:D:D

Én alapból nem hívok el olyan lányt randira akinek nem tetszem egy picit is.Szóval én azért szoktam beszélgetni velük.Általában élőben ismerkedek így nem gáz.

Szóval nem igen gondolok ilyenre.Persze kis para van,hogy mit válaszol.De az természetes

2013. máj. 30. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyire durván nem, de nyilván ez csak egy karikatúra, kifigurázás.
2013. máj. 30. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Régebben izgultam én is randifelkéréskkor, most már nem teszem. Ha nemleges választ kapok, akkor egyszerűen "next one please". Amúgy volt már néhányszor olyan, hogy tök jól "elbeszélgettem" a csajjal a neten, ám amikor egy ártatlan kávézás melletti beszélgetés lehetőségét felvetettem neki, soha többet nem kaptam választ... Van ilyen is... :) C'est la vie...
2013. máj. 30. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Élőben hívom randira a lányt...
2013. máj. 30. 19:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Mull Pasha.

Én is de sokszor jártam már így, ezért is tettem fel a kérdést. Sokszor volt, hogy szinte nap mint nap ő keresett engem több hónapok keresztül, aztán randizni szerettem volna vele. Soha többet nem írt már rám, kérdéseimre sem igazán kaptam már utána választ. Megfejthetetlen a legtöbb lány, sokszor mint a kámfor szó nélkül lelépnek.

2013. máj. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!