Sok éve probálkozók! Mire gondoltok már ilyenkor? Nektek is megfordul a fejetekben hogy ugyan mennyit kell még szenvedni ezért a gyerekért
Szia! Ne add fel!!!!
Mi 7 éve probálkozunk, volt 5 elhalt terhességem. Tavaly derült ki egy egyszerű vérvételből, hogy az egyik hormonom nem jól működik. Már a 3. nőgyógyásznál tartok, felkerestünk két genetikust is. Végül Czeizer Endrénél derült ki ez a hormon probléma.
Ha nincs peteérésed azon lehet segiteni gyógyszerrel.
Keress fel egy meddőségi központot.
Amikor már nem tudtam bizni az orvosokban akkor a természetgyógyászat felé fordultam. Most is talpmasszázsra járok, ez sokaknak segitett.
Sok erőt és egészséget kivánok és a végén meglátod meglesz a kitartás eredménye!!!!
Szia!
Mi 8éve próbálkozunk!10évvel ezelőtt volt 2nagy vetélésem!Most 2hónapos babás voltam,mikor elhalt a picim!Egy hete műtöttek.Sokszor én is úgy vagyok vele,hogy feladom,aztán jön egy lökés,és megint erősnek érzem magam hozzá!A hadak útját,már én is végig jártam,és én is már a harmadik orvosnál vagyok!Nekem sincs peteérésem,így gyógyszert kellett szedjek,Clostilbegytet.Ezt igaz csak szeptemberben kezdtem el szedni,és így sikerült a baba,de valami baj lehet,mert elhalt.Most a harmadik dokinál vagyok,ő egy genetikai vizsgálatot akar csinálni!Már én se tudom mire számíthatók!Keress valami normális dokit,nem tudom merre laksz,én most a Sote I.en A Dr.Demeter Attilával beszéltem!Sok jót hallottam róla!Te se add fel,nem szabad!Én is addig megyek,míg valami nem történik!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!