Régóta próbálkozók! Hogy viseltétek hogy 2 . babával várandós Sarka Kata?
nem azért, de én nagyon irigy lettem!Mert nem rég szült 1 éve, most meg 3 hónapos!!!én meg évek óta küzdök!másban hogy csapódott ez le??
mert kérdem én mi gondja van akkor ennek a nőnek ,mert pénze is van a férje kitudja hány milliót keres, és 2. babájával is terhes ...
Én tíz évet vártam babára, volt jópár hasonló sztory közben a médiában és a baráti körben is. Szerencsére soha nem irigykedtem másra, csak az aggasztott, hogy velünk mi lehet a gond? De hálistennek már megoldódott... nem tudjuk mi volt, de mostmár másfél éves a lányunk :)
Ne foglalkozz mással... az csak lehúzza az ember kedvét, akarását, ha másokat néz, h nekik már sikerült.
hát én nem irigylem, van egy majom férje, aki idáig nem akart gyereket, aztán mikor elindult a műsora gyorsan mégis csinált, h nagyobb legyen a hírverés....nem kéne vele foglalkoznod, ez csak cukormáz
én is szeretnék másodikat, de nem tehetem meg....talán egyszer
ne bánkódj ilyenen!
Ne irigyeld őket, majom banda az. Kirakat az egész, belül meg milyen lehet???
Foglalkozz magaddal és a férjeddel. Majd nektek is sikerül.
Megértem hogy irigykedsz, de ahogy az előttem szólók is írták, ne rá irigykedj! Annyira gáz az egész család....
Én is szeretnék kisbabát, nemrég volt missed ab-m és én is nagyon szomorú vagyok, sőt ha meglátok egy kismamát akkor még sírás is rám jön. De mondjuk nem az irigységtől, hanem attól hogy nagyon vágyom a kisbabára.
De tudom, hogy lesz még kisbabám,csak az a kérdés, hogy mikor :(
Hát én sem irigylem te se tedd.Egyszer volt a Kész Átverésben a párocska. Hát az a nagyképű férje úgy leb@zdmegezte, hogy észre se vette, de még Kata sem. Mondtam is a férjemnek, hogy ez náluk fel sem tűnik? Hát milyen emberek ezek? Hogy beszél a gyereke anyjával ez a Hajdú?
Na mind1 amúgy meg szegény gyerek olyan kis furi, már bocs.. tiszta apja, ha a második is olyan lesz...
Majd lesz neked is ne aggódj, és sokkal szebb mint a Hajdú babák.
köszönöm a válaszokat...HMMMMMMMm ezt olvastátok A szépség!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A Blikk megtudta: a szépség ismét gyermeket vár, és ugyan még az elején tart az áldott állapotnak – a 12. hétben jár"
A Sarka Kata babája és az enyém között 1 hónap van, úgyhogy baromira nem irigylem.
Mondjuk ő biztos nincs a gyerekkel egész nap és nem sebes a keze a sok cumi mosástól, meg van ideje meg pénze fodrászra, kozmetikusra stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!