Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha bejön nektek egy csaj és akár még az is megfordul a fejetekben, hogy "na vele összejönnék", viszont nagyon kívánjátok egymást és szexeltek, az mennyire befolyásolja a dolgokat?
Figyelt kérdés
bocsi a fura megfogalmazásért:)
*hogyan tekintetek a csajra utána? (1éjszakás és dobom vagy még ezek után is lehet belőle vmi?)
2010. márc. 28. 19:35
2/5 anonim válasza:
hát örülnék neki h kiadta.nem dobnám.megbecsülném
3/5 anonim válasza:
Szex után sokkal könnyeb az ismerkedés bár nem olyan izgalmas. Azthiszem, ha egyfajta titkos szeretői kapcsolatba kerültök úgy hogy mindkettőtök hűséges a másikhoz, akkor megmaradhat az izgalom.
4/5 anonim válasza:
Nekem eddig pont az ilyen "kapcsolat miatt nem sikerült husszútávra. Pedig én úgy érzem (legalábbis az egyiknél) mindent elkövettem, hogy együttmaradjunk. Igazából szerintem sok múlik, hogy 2 ember ez esetben együtt maradjon és a nő ne azt érezze, hogy csak "ürítésre" kellett. Bár nálam tisztában volt vele ,hogy nem.
De szívem szerint Nekem is jobban tetszik, ha egy kicsit megismeri az ember a másikat és a nő nem adja magát szinte egyből.
Sok sikert!
F/23
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöööm!
2010. márc. 28. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!