Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek ilyenkor mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ilyenkor mi játszódik le a fejetekben?

Figyelt kérdés

Van egy lány 2-3 hete ismerjük egymást és beszélgetünk, egyszer elhívtam beszélgetni valahova, de aztmondta, hogy az nem jó neki.

Panaszkodott, hogy nem megy neki a matek (nekem az nagyon megy). Megfordult a fejembe, hogy írjam-e neki ezt:

Menjek? segítsek neked matekból?:)

De előtte idefordulok hozzátok!

Nem gondoljátok az ilyen srácról azt, aki találkára is hívja, meg felajánlja így magát hogy megy segíteni, hogy könnyen megszerezhető?

Mert a legtöbb nő tapasztalat alapján ezt nem csípi hanem kell neki is a kihívás.

Vélemények?

2015. jan. 29. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
te olyan 13-14 vagy ugye mármint a korod?
2015. jan. 29. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Bennem alapjáraton alapjáraton kelt valamennyi melegséget, ha valaki segíteni akar. Másrészről, és ez van döntő többségben, büszke és makacs vagyok, felhúznám az orrom, ha valaki "azt hinné", nem tudom egyedül megoldani a gondjaimat. "Majd én egyedül elintézem" címszóval fanyalogva mosolyognék - mindenképp' visszautasítanám.

ha legbelül egy picit jól is esik a törődés. :D

2015. jan. 29. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy könnyen megszerezhető.

Azért mert találkozgatunk, még nem biztos, hogy lesz is belőle valami. Sőt, lehet, hogy annak ellenére, hogy ő hív el találkára, ha megismerjük jobban egymást, előfordulhat, hogy mégsem tetszem neki. Szóval jó bonyolult :)

Egyébként én örülnék, ha felajánlaná, hogy segít tanulni. Nekem ez tetszene.

2015. jan. 29. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
18 éves leszek májusba
2015. jan. 29. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Már kb. 5 perc után tudom, hogy akarok-e egy fiútól valamit vagy sem. Már ő is nagyon régen tudja, hogy akarna-e tőled valamit vagy sem.

Úgy hívd el legközelebb találkozni, hogy ne egyből pontos időpontot mondj neki. Kb így:

Te: Szia! Milyen terveid vannak a hét második felére?

Ő: Szia! Péntek este buli, szombat délután a mamáméknál vagyok, vasárnap meg tanulok.

Te: Király! Akkor találkozzunk szombat este. Ahogy látom akkorra nincs programod.

Ennyi. Ne egyből egy konkrét időpontot javasolj, hanem tapogasd ki hogy mi az az időpont, amikor ő ráér és akkor találkozz.

2015. jan. 29. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül baj, ha 1 fiú "könnyen megszerezhető". Engem a barátom úgy hódított meg, hogy az első pillanattól azt mutatta, hogy csak én vagyok neki, én vagyok, csak rám vágyik.

Szerintem nem én vagyok az egyetlen nő, aki élvezi a csak felé áradó figyelmet. Inkább randira hívd el újra, és ha úgy alakul köztetek, akkor ajánld fel a matekot.

22/L

2015. jan. 29. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök aranyos,h felajánlod neki a segítségedet:) Nekem bejött,sztem egy próbát megér:)

16/L

2015. jan. 31. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, mi lett? :)
2015. febr. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!