Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha nekem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem nem jön be ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel másfél éve chatelek, beszélgetek, eljárok bulizni, kirándulni stb. Gyakorlatilag legjobb barátok lettünk, közel állunk egymáshoz.

Bár még egyikünk sem mondta ki, mindketten elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Sajnos Covidos lett és ezért otthon kellett üljön múlt héten is, ezért nem tudtunk találkozni, de videóhívásban órákat beszélgettünk.

Egy este melltartóban ült le a gép elé, amitől kissé zavarba jöttem, de nem mondtam semmit. Aztán miután beszélgettünk, megürdött és küldött magáról egy fotót a vízben, ahol kivehető a nemi szerve.

Első sorban nem érzem úgy hogy egy pár lennénk mert mint mondtam sosem vallottunk egymásnak szerelmet de még csak nem is csókolóztunk. Ezért nekem ez gyors tempónak tűnik.

Másrészt szerintem nagyon qurvás ez a viselkedés, eddig nem ismertem ezt az oldalát. Nekem nem fér bele a nude-ok küldözgetése, nekem ez túl r'bancos...

Mit tegyek... Beszéljek vele a dologról hogy ha komoly kapcsolatot akar akkor egy kicsit vegyen vissza a magamutogatásból, vagy inkább szép lassan morzsolódjak le és helyeztem magam vissza a hevrr szerepbe, szép csendben?

2021. márc. 16. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
24%
És szép volt?
2021. márc. 16. 13:13
 2/65 anonim ***** válasza:
83%

Tyű, hát én a seggemet vettem volna a földhöz örömömben ha ez lett volna velem :D

Én ezt egyáltalán nem érzem problémának, de nyilván nem vagyunk egyformák. Ha ez téged tényleg zavar, akkor esetleg hozd fel neki hogy akkor tegyétek tisztába a dolgokat, ki mit akar a másiktól.

Hány évesek vagytok amúgy?

2021. márc. 16. 13:13
 3/65 A kérdező kommentje:

2

Köszi a választ. 18 évesek vagyunk.

Igen, engem azért zavar mert qrvásnak találom...

2021. márc. 16. 13:22
 4/65 anonim ***** válasza:
83%

Engem csak az zavarna hogyha velem így viselkedik akkor valószínűleg mással is. Szóval én erre kérdeznék rá.

Főleg hogy nincs semmi megbeszélve, csak barátok vagytok, úgy nagyon nincs rendjén a dolog.

2021. márc. 16. 13:22
 5/65 A kérdező kommentje:

4

Igen, én is így gondolom...

2021. márc. 16. 13:25
 6/65 anonim ***** válasza:
27%
Tapogatózd ki:D
2021. márc. 16. 13:28
 7/65 anonim ***** válasza:
33%
Én eleve gyogyósnak tartom azt, aki saját magát fényképezgeti.
2021. márc. 16. 13:31
 8/65 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, szerintem egyértelmű hogy a lány többet akar, maximum nem a megfelelő módját választotta a közlésének :D kérdés hogy ez a viselkedés nála az alap, vagy a "pedig jó ötletnek tűnt" gondolatmenet alapján életében először csinált ilyet. De ha amúgy minden oké egymással és te akarják komolyabbat, én mindenképp megpróbálnám udvariasan tisztázni vele a dolgot először. Lehet hogy csak egyszeri alkalom volt ez, nem temetném el őt rögtön.
2021. márc. 16. 13:31
 9/65 anonim ***** válasza:
70%
Inkább örülj neki, én azt mondom hajts rá. Nem biztos, hogy amúgy qrva és mindenki másnak is küldözget ilyen képet. De ha mégis tévednék, egyszer meghúzod és szevasz.
2021. márc. 16. 13:50
 10/65 A kérdező kommentje:

9

Nálam nem így van hogy egyszer meghúzod és szevasz... Én nem használok ki senkit.

2021. márc. 16. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!