Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan jönnètek ki az egèszből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jönnètek ki az egèszből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti mit tennètek hogyha tök normálisak vagytok a párotokkal ès tènyleg semmibe se szoltok bele, de ő mar az aprobb hibáitoknál is bunko veletek ès ugy viselkedik mintha valami nagy bűnt követettek volna el? De nyílván nagyon szeretem ès már masfel ève együtt vagyunk ès nem szeretnèm elveszíteni szóval hiába tervezem el hogy most itt vège, sose ugy lesz hanem kedves vagyok vele ugyanugy.

Ti mit csinalnatok a helyembe?

2021. febr. 12. 17:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na ennyi volt..szakított...

Nagyon èreztem már, de milyen jó megèrzèseim vannak..

2021. febr. 12. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom:((
2021. febr. 12. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

De legalább már megoldódott a kérdés :D

"Hogyan jönnètek ki az egèszből?"

2021. febr. 12. 18:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, jó hamar..:)
2021. febr. 12. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Megmondta, hogy nem akar megváltozni, Neked pedig fájt, ahogyan viselkedik veled szemben.

Ennek a kapcsolatnak semmi jó jövője nem volt. Örülj, da nagyon örülj, hogy befejezte, amit Neked kellett volna. Egy napig se búslakodj utána.

!

2021. febr. 12. 20:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát igazából kicsit fáj mert nagyon szeretem de probalok mindig minden helyzetben pozitiv lenni, hala isten ezt az eggyet szeretem magamban..szóval nem mondom hogy orulok de nagyon elkeseredve se vagyok, legalabb így talan jobban tudok a tanulásra koncentrálni..
2021. febr. 12. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld kérdező... Jobb hogy most vége lett még mielőtt tönkre vágott volna lelkileg. Találsz majd olyat aki tényleg szeretni fog és a vsillagokat is lehozná érted.
2021. febr. 13. 00:44
 18/18 terminator9000 ***** válasza:
13 XDDD
2021. febr. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!