Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vagy mit ne? Esetleg valami tipp, hogy jól jöjjek ki az egészből?! 19/L
Na szóval a helyzet a következő. Van egy srác. 18 éves múlt. Már egy ideje tetszik nekem, de most van barátnője. Már azelőtt is tetszett, hogy lett barátnője, csak hagytam ő is és én is had éljük ki magunkat. Na hát tudni kell, hogy az a kapcsolat ami kettőjük között van, az nem kapcsolatnak hívható. Nem beszélnek egymással szinte egész nap a 'hello szia mizu semmi veled velem se sok'-on kívül... Szakítani akar vele azért hogy velem együtt legyen, mert régóta tetszek neki,meg engem jobban kedvel, a másik lány iránt nem érez semmit. Szó szerint. Tegnap mondta hogy szakít vele, hogy ne érezzem azt hogy játék vagyok, vagy szamár ha épp nincs a ló.
Ma hajnalban 2 órát beszéltünk telefonon, és fel sem tűnt az idő. Most kiment külföldre dolgozni 6 hétre munka miatt (családi vállalkozás) és a napokban fog szakítani.
Mit tegyek? Vagy szerintetek mi jó lépés ilyenkor? Várjak?
Tanácstalan vagyok.. Mert tényleg helyes, aranyos srác.
lépjen ő, bizonyítson...
azért az mindenképp veszélyes, ha egy pasi nem is küzd, hanem csak dobja a nőjét... elgondolkodtatna, ha lány lennék... vajon ha nem vagyok vele hetekig, és akaratlanul is a mindennapi élet során megismerkedik másokkal, nőkkel, kint, külföldön, és velük nap mint nap együtt van, mert mondjuk együtt dolgoznak, vajon akkor ragaszkodna hozzám, vagy csak annyira mint a mostani barátnőhöz...
Szóval kivárnék, és figyelném mit lép... ha bizonyít, akkor nyert ügye van, ha tényleg tetszik, meg szeretni tudnám, de akkor legyen határozott, zárja le, és bizonyítsa a kedvességével, mindennapos figyelmességével, hogy engem viszont tényleg szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!