A kormánynak miért érdeke fenntartani a korlátozásokat? Mi hasznuk van ebből az egészből?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 22:00
1/19 anonim válasza:
Lesz majd mit felvásárolni népünk legokosabb gázszerelőjének...
2/19 anonim válasza:
Rohadtul semmi hasznuk nincs belőle.
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor miért csinálják?
2021. jan. 28. 22:09
5/19 A kérdező kommentje:
Ugyan már, a politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli, semmi humanizmus nincs bennük.
Mellesleg nekem nem kell hely kórházba
2021. jan. 28. 22:19
7/19 A kérdező kommentje:
Talán sportolni kéne meg egészségesen élni, akkor nem kéne félni
2021. jan. 28. 22:25
8/19 anonim válasza:
Aha, csak élj a kis álomvilágodban. Ez is egy marketingduma ám, hogyha sportolsz meg eszed a drága alternatív műkajákat akkor majd örökké fogsz élni, de sajnos az emberi szervezet ennél bonyolultabb. És még te tartod magad olyan okosnak?!
Egyébként egészséges embereket is elüt az autó, majd ha nem látnak el a kórházban, akkor lehet nézelődni.
9/19 A kérdező kommentje:
Én szégyenleném azt, ha bajom lenne egy ilyen vírustól. Ez csak azt mutatná, hogy gyenge vagyok.
2021. jan. 29. 02:24
10/19 anonim válasza:
Huu neked meg nagyon kis iskolas a gondolkodasod.. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!