Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből az egészből még valami?
Szóval az a lenne a story hogy:
Van egy lány akivel nagyon egymásba voltunk szerelmesedve tavaly nyáron csak szeptemberben elcsesztem az egészet és most ja próbáltam hisz amikor bevoltunk rugva kavartunk meg a kezem is kicsit lentebb kalandozott és amikor megkérdeztem,hogy mi ez meg minden azt mondta nem tudja de másnak az osztályból nem engedte volna(jah igen osztálykirándulás volt) és akkor én 3nap alatt 3szor beszeltem errol es azt mondta,hogy o nem szeret hisz annyiszor megbantottam hogy nem tud és hogy barátként nagyon szeret. Viszont összeveszett a barátnőjével és en békítettem kiőket megminden. Megolyanokat is mondott l,hogy ha én nem iszok ő nem cigizik. Még ez hulyen hangzik de osztályfőnök is azt mondta hogy ő úgy látja hogy kellek neki csak szerinte fél. De a lánnyal teganpelőtt épp beszéltünk arról(hivasban) hogy o pesszimista és azt mondta hogy tényleg és azt mondta hogy én vagyok az egyetlen aki tud segiteni ebben hogy valtozzon a helyzetek megitelese. Napi szinten beszélünk hívásban még néha úgyis hogy a barátnője is ott van akivel nagyon jóba vagyok és msot elhivtam harmukat tiramisuzni is. Meg azt mondta a lány hogy ő szeret választani én meg mondtam hogy úgyis ruhat kell vennem és mondtam hogy eljön-e és habozás nélkül azt mondta,hogy igen. Viszont amiko razt mondta hogy moziba mert tetszik neki egy film azt mondta nem szeret mozizni de vegul kiderult hogy csak fel velem eljonni de ha a baratnoje is jön akkor úgy oké neki.Szóval igen a lány nagyon megbizik megminden de ez friendzone mert nagyon sok rossz emleke van rolam és mondtam hogy én ezeket beakarom tömködni jókkal. Haverom azt mondta,hogy ne szóljak hozzá mert akkor egy idő után hiányozni fog neki ez az énem és hogy ő is így tett anno és most 8hónapoak. De én nem akarom magára hagyni mert én vagyok az egyetlen aki ha rosszul van akkor is beleönti az életet és nem tudom milegyen.Amióta a lányt ismerem lassan 1éve azóta más barátnőm sem tudott lenni mert folyamat őt akartam igaz hogy 3hétig jóba voltunk 3 hétig meg rosszba és így ment folyamatosan.A lány meg is jegyezte,higy ezt az énem szereti ami most vagyok. Ott hagyni nem akarom mert már 3szor sírtam miatta alig eszem mostanában és ilyen még sosem volt és szerintem megtaláltam az igazit lehet ennyi idősen kicsit futa de ugy erzem. Szerintetek ha folyamat ilyen kedves leszek lehet valami? Úgy hogy közben a lány átalakul optimistává amit nagyon akar? Mit tegyek? Ott hagyni nem fogom szóval ilyenrkrt ne esetleg lányok ti mit gondoltok errol? Meg úgy gondolom az ember egy társasági lény és ha folyamat látja hogy tőlem nem kap negatívat csak pozitivat es folyamatosan ott vagyok neki mindig sztem egy idő után megpuhul vagyis igazábol remenykedem benne. Még annyit,hogy eddig én voltam az egyetlen fiú aki a sziveig eltudott jutni cska sajnos elbaltáztam.:(
Ez kb olyan kérdés, mint a "Szerintetek meg fogom nyerni a lottót ezekkel a számokkal?"
Igen, akár lehet is belőle valami, de ehhez ketten kelletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!