Elegem van ebből az egészből, nincs semmi értelme. Miért nem fogyok?
18/l
6kg szeretnék fogyni.
Már fél éve elhagytam a lisztes, tésztás, cukros dolgokat nem iszok alkoholt sem, nem kávézok és nem is cigizek.
Egészségesen eszek.
Ezekből épül fel az étrendem: -húsok(párolt csirke, halacska)
-sonka(csirke és pulykamell)
-totu
-tojás
-sok párolt és nyers zöldség
-leves tészta nélkül
Ilyeneket eszek és hetente 5x futok 40percet és több órát szoktam sétálni(nem Magyarországon lakok hanem ausztriában most a nyáron) szóval a hegyekben is szoktam lenni.
De nem fogyok. A combom legvastagabb részen:56cm, és az nem izom hanem zsír😰. Egy futónak nem ilyen lábai vannak mind nekem. És a futást se 1 hónapja kezdtem el, hanem már jó 4 hónapja. Semmit sem fogytam combról..
Már vagyok azon a ponton, hogy feladom az egészet. Nincs értelme, minek fussak ha nem is fogyok, miért ne egyek pizzát inkább.
Ja és naponta 1100kca eszek általában 30g ch. Az is a zöldségekből jön össze
Hát nem mindegy hány cm vagy hány kg?
ha 170 vagy és 60kg az elég nehézkes még ha 100kg vagy azt a 6kg már valóbban le kellet volna adnod+ ne feled az izom sokkal nehezebb mint a zsír ezért lehet kgban nem változik a súlyod de jobban fogsz kinézni.
1100kcal az nem is kevés szerintem, a másik meg nem tudom többet enni, mert fáj a pocim:(
Úgy 2 hónapja próbáltam egy kicsit többet enni minőségi kajeszből de kihánytam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!