Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van ebből az egészből,...

Elegem van ebből az egészből, nincs semmi értelme. Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

18/l

6kg szeretnék fogyni.

Már fél éve elhagytam a lisztes, tésztás, cukros dolgokat nem iszok alkoholt sem, nem kávézok és nem is cigizek.

Egészségesen eszek.

Ezekből épül fel az étrendem: -húsok(párolt csirke, halacska)

-sonka(csirke és pulykamell)

-totu

-tojás

-sok párolt és nyers zöldség

-leves tészta nélkül

Ilyeneket eszek és hetente 5x futok 40percet és több órát szoktam sétálni(nem Magyarországon lakok hanem ausztriában most a nyáron) szóval a hegyekben is szoktam lenni.

De nem fogyok. A combom legvastagabb részen:56cm, és az nem izom hanem zsír😰. Egy futónak nem ilyen lábai vannak mind nekem. És a futást se 1 hónapja kezdtem el, hanem már jó 4 hónapja. Semmit sem fogytam combról..

Már vagyok azon a ponton, hogy feladom az egészet. Nincs értelme, minek fussak ha nem is fogyok, miért ne egyek pizzát inkább.

Ja és naponta 1100kca eszek általában 30g ch. Az is a zöldségekből jön össze

2015. júl. 23. 14:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De akkor hogyan egyek többet ha nem bírok? Mert ugye írtam, hogy próbáltam már de nem jött össze:(
2015. júl. 23. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia enekemxis ez a problemam.

Gondolkoztam azon h az ebed salatajat barna rizsre cagx teljes kiorlesu tesztara cserelem.

2015. júl. 23. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért nem mindenkinek tudja a teste felülbírálni a termodinamika törvényeit, a kevés evéstől szinte mindenki fogy... Abban nincs logika, hogy túl kevés a kalória, úgyhogy a test fényből él.

Bekavarhat, meg lehetnek a hátrányai ennyi evésnek, persze, de normál esetben elég szép deficit van, úgyhogy tempós a fogyás. Az anyagcserelassulásnak is megvannak a korlátai. Persze az egyéni dolgok, esetleges betegségek igen meglepő dolgokra képesek. De van, akinek ennyi étel teljesen jó, bár az nem lehet valami gyakori ilyen számokkal. A kérdező valószínűleg tényleg túl keveset eszik, de attól még fogynia kellene. Az étrend is elég jó...

Kérdező, azért ne egyél inkább pizzát, mert valószínűleg rosszul lennél tőle. A szénhidrátszegény étrendeknél jobban büntet a kilengés, van, akinek kegyetlen hasfájása, görcsei lesznek ilyenkor, de másoknak se az igazi.

S elsősorban az egészség és közérzet miatt vált életmódot az ember, s akkor is jó neki így, ha nem fogy (én se fogytam a drasztikus életmódváltásaim után, de nekem a további szénhidrátcsökkentés sokat segített. nekem még volt hova, Neked már nemigen).

2015. júl. 23. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a tested úgy érzi ideális súlyban van.

A futás kb milyen sebességgel és pulzusszámmal zajlik? A tényleges futási idő mennyi? Bőröd mennyire van nyúlva? Hasadon a kockák látszanak?

2015. júl. 23. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:

De hogyhogy nem tudsz többet enni? Hallottam már ilyenekről, de tényleg nem értem. Bekapsz egy darab sajtot vagy egy marék kesut, akkor automatikusan kiköpöd vagy azonnal rosszul leszel tőlük? Mert azt értem, hogy nagy térfogatú ételekből nem megy be akármennyi, ilyenem néha nekem is van.

Bár én pont ellentétes vagyok. Évekig nem fogtam fel, hogyan lehet 2000 kcal alatt enni, az annyira minimális étel, még időszakos böjtben s szénhidrátszegény étrenden is, ami nálam sokat segít a jóllakásban.

Hm, szénhidrátszegény étrend... Lehet, hogy azért nem tudsz enni? Van, aki ennyi szénhidráttal nem tud 800 kcal fölé menni, annyira nulla éhsége és étvágya van (én tudok nélkülük enni, nem élvezet, de muszáj, betolom az adagomat 1-2 részletben és le van tudva a nap. mondjuk a zsír segít, nemcsak a fogyásban, a kalóriabevitelben is).

Attól még nem normális, hogy nem fogysz, persze.

2015. júl. 23. 19:45
 16/19 anonim válasza:

ha többet szeretnél enni, keress kicsit "bűnözős" kajákat, amik megdobják a vércukorszintedet és éhessé tesznek. egyél pl barna kenyeret az ebédhez vagy egy túrórudit. (nem tudom, hogy ausztiában milyet lehet kapni, németországban van ilyen krémes túrórudi, quarki a neve)

egyébként centire és kilóra pontosan ugyanolyan paraméterekkel rendelkezem mint te és velem is az van, hogy már nem tudok sokat enni a diétás kajákból. leülök megenni a halamat, a sült zöldségemet, de egy szelet után teli vagyok (pedig régen soha nem volt olyan, hogy egy tál ételt ne tudjak az utolsó morzsáig felfalni). napi 1300 kalória körül eszek, de ehhez tényleg rengeteget kell ennem a szénhidrátszegény dolgokból.

2015. júl. 23. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Én kétszer eszem egy nap, alig eszem és az 2000 kalória, nem tudom ti hogy esztek sokat 1300 körül. Aztán lehet elszámolom.

kora déután: 200g csirke, 350g zöldségkeverék, 80g édesburgonya

este: 250g zöldségkeverék, 4 tojásból rántotta, 100g sajt, 70g szalonna

ch az szinte csak a zöldség.

2015. júl. 23. 21:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Tegnap többet ettem, ettem pluszba 4db pogácsát, de szörnyeb rosszul voltam egész este😔 azt hiszen inkább hagyom továbbra is a ch nélküli étrendet.
2015. júl. 25. 06:39
 19/19 anonim ***** válasza:

1.) Azok a futók, akiknek kőkemény a combjuk, több éve csinálják, és nem 40 percet tolnak, hanem kétszer annyit és többet is esznek nálad.

2.) Minden embernek van zsír a combján. Szerencsétlen emberi test így lett kitalálva. Akinek nincs, az vagy egészségtelenül sovány, vagy az első pontba illik bele.

3.) Minél kevesebb valakin a felesleg, annál nehezebben adható le. Mivel rajtad nincs, a szervezeted nem fog több zsírtól megválni, mert így ideális neki. Ha mégsem vagy elégedett a testeddel, inkább izmosodni, formásodni kéne, ami meg magas energia és fehérjetartalmú ételeket kíván meg.

2015. júl. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!