Ennek a diétának van értelme?
Figyelt kérdés
Sokféle diáról olvastam már, és mindenről hallottam már mindent, és annak az ellenkezőjét is, hogy mi mennyire hatásos, vagy haszontalan. Mivel így nem tudok sehova se kiindulni, kitaláltam magamnak egy diétát, de nem tudom, mennyire is lenne hatásos. Tehát: Minden nap húsos salátát eszek, gyümölcsöket, semmiből se túl sokat, és hogy az izmomat ne veszítsem el, napi plusz fehérjéket viszek be por formájában, és mellette edzem heti 3-4 alkalommal konditerembe, plusz futok és bringázok. Nem vagyok kövér, 174 cm és 73 kiló, de szeretnék lemenni 68-ra a tökéletességhez, hogy szálkásan izmos legyek. Esetleg mivel kéne még kiegészítenem az étrendet? Krumplival? Az önsanyargatással nincs problémám, tehát ha az a leghatásosabb, hogy ne egyek semmit 3 napig, akkor azt teszem, de olvastam azt is, hogy olyankor az izom épül le, nem a zsír. Annak meg nagyon nem örülnék...2015. febr. 27. 02:10
1/1 anonim válasza:
Ez igy jó,krumpli nem kell!Igyál 2-3 liter vizet naponta és folytasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!