Mit akarhatnak a földönkívüliek az emberiségtől azzal, hogy a árnyékkormányokkal tartják a kapcsolatot mi hasznuk van ebből az egészből?
Saját bevallásotok szerint az idegenek építették a piramisokat a NASA-val tartják a kapcsolatot a NASA felvételeken szabályosan kitakarja őket a holdon, marson stb.
Elrabolják az embereket szexuális kísérleteket hajtanak végre az embereken évezredek óta az emberek közt élnek sőt az embereket is a földönkívüliek tenyésztették ki az üreges Holdat is ők építették stb.
Szerintetek miért titkolják a létezésüket? Miért nem nyilvánosan teszik ezt? Miért vannak itt? Mit akarnak tőlünk, mikor számukra csak egy primitív faj vagyunk nem tudunk semmivel szolgálni, ami számukra fontos lenne.
Azt én se értem, h ilyen fejlettek, erre tegnap is míg nem voltam átjöttek, ugye Anyám már csak megkínálja őket, hát nem megitták mind a 8 üveg Heinekent, ami volt a hűtőben?
Azt mondják az inasnak úgy se kell, mert fáj a torka a klímától.
Hát kössz, vegyetek magatoknak r******k!
Te is!
Szerinted itt fognak baszakodni?
#5 A válaszod is bizonyítja.
#6 Te olyan meleg vagy, hogy a déli napsütés melletted kész felüdülés. -.-
Egyáltalán miért válaszoltok egy kérdésre, ha nem tudjátok a válasz? Világossá vált számomra, hogy nincs humorérzéketek #5 56%-os rólad azt tudom, hogy te vagy a trollok miniszterelnöke író pszichológus.
Aki pedig valóban érdekelne a téma nem tud kibontakozni engem valóban érdekel a téma nem heccből raktam fel a kérdést.
#8 Igen én vagyok a hülye, aki nem tudja értelmezni a kérdést és a bunkó is, mert nem a kérdésre válaszolok ne röhögtessetek már, ha valóban bunkó lennék most jól beszólnék nektek.
Egyébként is most próbálok megjavulni erre pedig ezzel jöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!