Mit akarhatnak a földönkívüliek az emberiségtől azzal, hogy a árnyékkormányokkal tartják a kapcsolatot mi hasznuk van ebből az egészből?
Saját bevallásotok szerint az idegenek építették a piramisokat a NASA-val tartják a kapcsolatot a NASA felvételeken szabályosan kitakarja őket a holdon, marson stb.
Elrabolják az embereket szexuális kísérleteket hajtanak végre az embereken évezredek óta az emberek közt élnek sőt az embereket is a földönkívüliek tenyésztették ki az üreges Holdat is ők építették stb.
Szerintetek miért titkolják a létezésüket? Miért nem nyilvánosan teszik ezt? Miért vannak itt? Mit akarnak tőlünk, mikor számukra csak egy primitív faj vagyunk nem tudunk semmivel szolgálni, ami számukra fontos lenne.
"Elárulom én nem hiszek mindezekben "
Ide az ezoba a kérdezők 99%-ban olyan dolgokról írnak ki kérdéseket, amit el is hisznek. Mivel túlnyomórészt ez a tendencia, ezért kéretik nem zokon venni, hogy veled kapcsolatban is ezt feltételezték az eddigi válaszadók. Itt csupa kijelentő mondatok, leszögezések és tényként tálalt ökörségek tömkelege szerepel a kérdésedben, ez egyértelműen arra utal, hogy el is hiszed amiről kérdezel. Lehet hogy nem így van, de a megfogalmazás, a tálalás módja ezt sugallja.
Ha nem szeretnéd, hogy félreismerjenek, akkor legközelebb ne informáld félre a válaszírókat, vagy jelezd egyértelműen, hogy a mérlegnek melyik serpenyőjére támaszkodsz.
a pataki attilát hívd fel, majd ő elmondja hogy van ez
őt már párszor elrabolták
(vagy annyira be volt b..szva)
Én is megyk haza fele biciklivel,ozt kiugrik egy kis törp zöld valami...
ILYEN SZEME VÓÓT,mutogatja nekem az újját közben mondogatja:hazaa,hazaa
rájöttem buszjegyre kunyerál,na mondom takarodj bliccelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!