Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarhatnak a földönkívülie...

Mit akarhatnak a földönkívüliek az emberiségtől azzal, hogy a árnyékkormányokkal tartják a kapcsolatot mi hasznuk van ebből az egészből?

Figyelt kérdés

Saját bevallásotok szerint az idegenek építették a piramisokat a NASA-val tartják a kapcsolatot a NASA felvételeken szabályosan kitakarja őket a holdon, marson stb.

Elrabolják az embereket szexuális kísérleteket hajtanak végre az embereken évezredek óta az emberek közt élnek sőt az embereket is a földönkívüliek tenyésztették ki az üreges Holdat is ők építették stb.

Szerintetek miért titkolják a létezésüket? Miért nem nyilvánosan teszik ezt? Miért vannak itt? Mit akarnak tőlünk, mikor számukra csak egy primitív faj vagyunk nem tudunk semmivel szolgálni, ami számukra fontos lenne.

2014. jún. 16. 09:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Elárulom én nem hiszek mindezekben csak arra voltam kíváncsi, hogy azok, akik hisznek, mivel magyarázzák mindezt? Nem trollok véleményét kértem, de tisztelem mindazt, amit képviseltek remekül csináljátok, amit csinálok mondhatni dicséretre méltóak vagytok a szájkarate címet elnyertétek most viszont a kérdésre kéne koncentrálni.
2014. jún. 16. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
De kár, hogy bezárt az OPNI...
2014. jún. 16. 11:02
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Nagyon-nagyon köszönöm a válaszod igazán kreatív csak így tovább!
2014. jún. 16. 11:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogy jön a búzaság kérdése az űrlényszexhez? Hülye-e vagy?
2014. jún. 16. 11:14
 15/21 anonim ***** válasza:
7%

"Elárulom én nem hiszek mindezekben "

Ide az ezoba a kérdezők 99%-ban olyan dolgokról írnak ki kérdéseket, amit el is hisznek. Mivel túlnyomórészt ez a tendencia, ezért kéretik nem zokon venni, hogy veled kapcsolatban is ezt feltételezték az eddigi válaszadók. Itt csupa kijelentő mondatok, leszögezések és tényként tálalt ökörségek tömkelege szerepel a kérdésedben, ez egyértelműen arra utal, hogy el is hiszed amiről kérdezel. Lehet hogy nem így van, de a megfogalmazás, a tálalás módja ezt sugallja.

Ha nem szeretnéd, hogy félreismerjenek, akkor legközelebb ne informáld félre a válaszírókat, vagy jelezd egyértelműen, hogy a mérlegnek melyik serpenyőjére támaszkodsz.

2014. jún. 16. 11:34
 16/21 A kérdező kommentje:
#14 Láttam már pár dokumentum filmet a discovery-n, ahol az áldozatok azt állították, hogy a földönkívüliek szexuális kísérleteket végeztek rajtuk csak jól utána kell nézni. :D
2014. jún. 16. 11:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Sceptic elárulom neked, hogy ezen weboldal szerint lényegtelen, hogy ki vagyok csak a kérdés fontos a személyem lényegtelen a kérdés követő válaszaim során amúgyis kiderül, hogy miben hiszek, ha már ide firkálsz tudnod kéne mindezt számomra az ezós, troll, szkeptikus egy kutya nekem nem oszt nem szoroz.
2014. jún. 16. 12:16
 18/21 anonim ***** válasza:
20%

a pataki attilát hívd fel, majd ő elmondja hogy van ez

őt már párszor elrabolták

(vagy annyira be volt b..szva)

2014. jún. 16. 14:05
 19/21 anonim válasza:

Én is megyk haza fele biciklivel,ozt kiugrik egy kis törp zöld valami...

ILYEN SZEME VÓÓT,mutogatja nekem az újját közben mondogatja:hazaa,hazaa

rájöttem buszjegyre kunyerál,na mondom takarodj bliccelni.

2014. jún. 17. 08:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha léteznek, szerintem nem tartanának semmiféle kapcsolatot kormányokkal, személyekkel.. ha akarnának valamit, egyszerűen elvennék.
2014. jún. 17. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!