Az entitás földönkívüliek esetében mit jelenthet? Vagy az entitás szellemekkel lehet kapcsolatban?
J ügynök és D ügynök hol vagytok ?
K ügynök vagyok megintcsak :)
Most akkor te arra gondolsz, hogy léteznek-e földönkívüliek meg szellemek? Ha ez a kérdésed, akkor szerintem mindkettő létezik. Földönkívülieknek nagyobb a valószínűsége ám még nincs rájuk bizonyíték. Szellemekről pedig annyit mondok, hogy volt pár érdekes élményem, amit itt biztos, hogy nem fogok megosztani.
Üdv.: Az Időtlen
(bocs Az Időtlen neved hiányzott a ügynökök mellett :) teis ide tartozol te is használható kommentek adsz mint a többiek)
Nem én nem arra gondoltam mert tudom h léteznek :) csak mivel hozható össze inkább az entitás szó de már megtaláltam és inkább a földönkívüliek felé hajlom
(Nekik lehetünk mi a földi entitások gondolom?)
Érdekes gondolatmenet, de szerintem fölösleges az elnevezéseken agyalni. :)
Üdv.: Az Időtlen
Mind a két kategória sokfajta lényből áll. A szellemek például lehetnek kísértetek, angyali lények, és így tovább. De ha hiszünk benne, mi magunk is ilyen lelki jellegűek vagyunk, úgy értem, hogy eredetünket tekintve nem fizikai természetűek.
A földönkívüliek ahogy említettem, szintén sokfélék, és szerintem a két kategória között átfedés is van. Egyes földönkívüli fajok képesek átjárni a különféle létezési síkok között, és emiatt van az átfedés. De talán nagyon kevés ember is képes erre, például Jézus is ilyen lehetett, amíg testben élt. Az ilyen lényeket lehetne fizikai angyaloknak is nevezni szerintem. Tehát széles skálájú ez az egész téma.
Az entitás, inkább szellem. Mivel energia!
S, ha a Földi Chak Noris egyszer el fingja magát,
nem marad itt más csak mennydörgés villanás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!