Szerintetek léteznek földönkivűliek? Ha igen, akkor miért nem fedik fel magukat előttűnk?
Biztos hogy léteznek. Nem létezik hogy egy végtelenül nagy világegyetemben egyes-egyedül itt alakult volna ki az értelmes élet. Hogy a közelben vannak-e földönkívüliek, nem ötvencsillió fényévnyire, az erősen kétséges. Vagy hogy ők is épp a technika korát élik.
Ja, szóval a 4-5 évenként beígért "namostaztán tényleg jönnek a reptoidok meg a lumbulábiak a nagy flottával és lelézereznek mindenkit" űrbaromságokon csak nevetni lehet 1 jót de komolyanvenni aligha
bírom hogy az az univerzum hatalmas.
ez tény!
de akkor már az is biztos, hogy idegenek léteznek?
ez nem tény!!
csak feltételezés!
a kettő nem következik egyenes arányosságban egymásból.
csak ugye a sok ufo hívő ezt akarja hallani.
én inkább esetleg valamiféle baktérium vagy vírus alapú értelmes életszerveződés tudok elképzelni aszteroidákon, és azok száguldanak szét a világmindenségben, hogy esetleg valahol, ha a szerencse is úgy akarja, egyszer termékeny bolygóra zuhanjanak, és elkezdődjön egy másik evolúció is!
azért ez a cikk elég érdekes,és az ufo jelenséghez kapcsolódik!
ha mindez igaz lenne, akkor már lenne mitől tartani, de szerencse, hogy egyeseknek élénk a fantáziája!
"Oroszország felszólította Obamát: Beszéljetek a Világnak a Földönkívüliekről, vagy mi fogunk!
1/24/2013"
"A Davosban a héten kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvegyev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt venni ennek bejelentésében, akkor a Kreml ezt megteszi saját maga."
"Medvegyev azonban nem az amerikai filmre utalt, hanem a híres orosz dokumentumfilmről, a Men In Black-ről beszélt, mely részletezi a számtalan UFO és idegen anomáliát."
Láttam a filmet, elég érdekes. Kíváncsian várom, mit lépnek, ha lejár a határidő, ha jól tudom jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!