Szerintetek vannak olyan földönkívűliek amik a ben 10-be is vannak?
Figyelt kérdés
Nagy Ben10 Fan vagyok2014. ápr. 30. 15:03
1/19 anonim válasza:
Iskolapéldája annak, hogy milyen értelmi szinten áll a kérdezők nagy része.
Nem, biztosan nem.
2/19 anonim válasza:
Nem, szerintem csak olyan varangyok vannak, mint amilyenek az Orion Űrhajóban voltak.
3/19 anonim válasza:
túl sok rajzfilmek nézzel az még nem lenne baj, csakhogy a valóságban kérésed azokat meg kell értened a ben10 csak egy ostoba a rajzfilm én is láttam párszor mégsem keressem meg a valóságban Vilgaxot. :D
4/19 anonim válasza:
Pont most nézem. :DD De kétlem én is.
5/19 A kérdező kommentje:
#4 Melyik a Kedvenc Ben 10 sorozatod?
2014. ápr. 30. 16:53
6/19 A kérdező kommentje:
Jó én is kétlem csak azért elgondolkodtató
2014. ápr. 30. 16:54
7/19 anonim válasza:
Most komolyan! Hány évesek okoskodnak itt? :D
8/19 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2014. ápr. 30. 17:02
9/19 anonim válasza:
16.29-es vagyok, 19 éves hím. :D
Vagy 4-5 éve kezdték el a Cartoon Network-ön adni az eredeti Ben 10 sorozatot magyarul (amikor 10 éves), majd az Alien Force-ot is. Nekem a sima jobban tetszett, pár hete meg is néztem az összes (4) évadát, most pedig az Alien Force-ba vágtam bele, a 2. évad végén járok. Ha megvolt, akkor tervezem a másik két Ben 10 sorozatot is.
10/19 anonim válasza:
"22 vagyok"
Persze...
"földönkívűliek"
"ben 10-be"
"Nagy Ben10 Fan vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!