Mit tennétek egy olyan helyzetben, mint például a Támad a Mars! Című film volt? Mondjuk, ha megtámadnának minket a földönkívüliek és ki akarnának írtani minket ti mit tennétek meg az életbenmaradásért?
Erdő, messze az emberektől (tőlük jobban félnék ilyen helyzetben...), meghúzódni valami félreeső barlangban, fedezékben - végső esetben fák alatt, befúrni magad egy idősebb fa gyökere alá. Ha bárhol megtalálnak, úgyis mindegy, ha nagyobb emberi gócokra vadásznak, akkor meg nagyobbak az esélyek.
Pláne erdőben könnyebb túlélni, mint egy rommá lőtt városban.
Ez hogy nem lenne esélyünk teljesen igaz, de a normális emberek inkább harc közben akarnának elesni, mint egy koszos barlangban éhen halni .
"Én biztos menekülnék felhúznám a nyúlcipőt."
Na most ha rosszmájú lennék azt mondanám, hogy többek között ezért voltak teljesen impotensek az olaszok a 2. VH-ban, igaz kedves Nem Kókler ? :-)))
1. biztonságba helyezem a családomat és magamat!
2. szereznék sok nőt hogy ne unatkozzak!
3. utána elmennék és sok kaját össze gyűjtenék hogy sok-sok évig elég legyen nekem a családomnak, meg a sok nőnek akiket begyűjtöttem.
4. szurkolnák a marsiaknak hogy legyőzzék az emberiséget amég én és a sok nőm akiket össze gyűjtöttem élvezzük az életet!
5.Néha lelőnék egy marsi űrhajót, de csak úgy hülyeségből! Természetesen olyan fegyverrel amit úgy loptam el pár katonától akik dezertáltak!
6.Én a sok nőm mellé még gyűjtenék még több sok jó nőt, hogy még jobban ne unatkozzak!
7.Miután minden válaszoló itt a gyk-in már legyőzte a idegeneket , utána én és a sok nőm mégjobban elleszünk mint valaha bármikor, és megünepelem J-ügynök társaságában a győzelmet!
8. J-ügynök sajnos az egyik nővel aki egyébként egy marsi hibrid volt össze házasodott!
9.Mondtam neki hogy ne, mivel a marsi nők eléggé harciasak.
10.Miután a marsi hibridnő megbolondult, és miután megette J-ügynököt. Utána sajnos nekem lekelett lőnöm a maris nőt, akiktől 4 hbirid J-ügynök gyerekek lettek
NEM FOLYTATOM TOVÁBB,
kÓD NEVE: 008
D-ÜGYNÖK KISZÁL! J-ügynöknek az utóüzenetem a deneatruálizáló rajtam nem működik!
:) =Mosolygós arc, mivel jól szórakozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!