Ki az aki csatlakozna h jobbá tegyük a földet a földönkívüliek segítségével?
Ha az 1-es hsz ironikus volt, akkor nagyon tetszik! :-)
Én szívesen csatlakoznék, csak sajnos ahhoz mi túl kevesen lennénk itt néhányan. Először is, maguknak a földönkívülieknek a nyilvános jelentkezése kellene, viszont nem tudom, hogy mennyire avatkozhatnak bele a mi sorsunkba közvetlenül.
Aztán valahogy össze kellene fogni nekünk embereknek globális szinten a Földet irányító hatalmi elit ellen, és meg kéne dönteni ezt az egész rendszert. De ehhez mindenekelőtt fel kellene eszmélniük az embereknek, rá kellene ébredniük az igazságra. Most jelenleg túl nagyok a különbségek minden értelemben, túl nagy a széthúzás, a tudatlanság, és sajnos ez érdeke a vezetőknek, mert ők nyilvánvalóan nem akarnak változásokat. De maga a kérdés az nagyon jó jel, arra utal, hogy egyes emberekben már megindult valami.
:) hoppá úgy látszik másban is..jó lenne ezt tovább és végig vinni :)
ugyanis működik!!!
A kérdésem adott ! :)
és Nekik is van egy kérdésük :)
csatlakozzunk!
csatlakozok!
A családommal együtt.
Na de most megyek
Szervusz! Én benne vagyok mit kell tennünk? :D
Üdv: J kezdő képregényrajzoló és machete gitáros GSM eladó az elbutulás kutatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!