Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kigyógyulni ebből az egészből? Normális, hogy 3 hónap után is így érzek a volt barátom iránt?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 3 hónapja ,hogy szakítottam a barátommal. A végső szót én mondtam ki én kértem meg,hogy hagyjon békén és soha ne keressen de provokált kijátszotta az egészet egy szóval ő indította el a lavinát.. lelkileg már nem bírtam a kapcsolatot teljesen bele voltam betegedve.. 2 évig voltunk együtt.
Letiltott de én ennek ellenére van,hogy naponta többször megnézem a facebookját egy kamu faceből.. nézem kiket likeol és kiknek új ismerőse.. egyszerűen nem tudom megállni,hogy ne tudjak róla.. úgy érzem belebetegszem az egészbe.. volt már valaki hasonló helyzetben?
2015. dec. 22. 19:35
1/3 anonim válasza:
Engem 1 éve dobtak de még mostse vagyok túl rajta.
19/f
2/3 anonim válasza:
Ha ő provokálta ki hogy szakíts vele az olyan mintha ő szakított volna veled. Ezt azért csinálta mert nem elég tökös hogy ő szakítson. Az ilyen egy béna alak nem kell vele foglalkozni. Ha nem ismeri fel benned az értéket akkor egyszerűen nem érdemel meg.
3/3 anonim válasza:
Ha ő provokálta ki hogy szakíts vele az olyan mintha ő szakított volna veled. Ezt azért csinálta mert nem elég tökös hogy ő szakítson. Az ilyen egy béna alak nem kell vele foglalkozni. Ha nem ismeri fel benned az értéket akkor egyszerűen nem érdemel meg. Nem akar már foglalkozni veled szóval ne erőlködj. A legegyszerűbb ha kitörölsz mindent az életedből ami rá emlékeztet. Írj be valami "hdbzvuzvfzvuf"-t jelszónak amit tuti nem tudsz meg jegyezni és akkor a facebook gond meg is oldódott. Csak elég bátornak kell lenned elfelejteni és nem nézni vissza. A múlt az már múlt. Legyél elég bátor előről kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!