Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell hogy elfelejtsünk egy két-három éves szerelmet? Ha képbe jön valaki más, akár 1 hónap is lehet elég?
Ha kis idő alatt képbe is jön valaki más, akkor sem biztos, hogy 100%-osan el tudod majd felejteni. 2-3 év egy csomó emléket és érzést jelent. Szerintem teljesen nem is lehet elfelejteni, és pár hónapig biztos rossz lesz a hiánya, de ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz.
Tapasztalatból mondom, én az 1 éves kapcsolatom után 2 hónappal már mással voltam, de rengetegszer eszembe jutott a régi barátom, hiányzott is kicsit. Kell valamennyi idő mindenképp, hogy le tudd zárni teljesen, és hogy egy új kapcsolatot kezdhess.
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld! :)
A kapcsolat amúgy nem tartott 2-3 évig, csupán a szerelem. Utolsó, megkérdezhetem hogy akkor a másodikat is téntleg szeretted (attól függetlenül hogy még mindig gondoltál az elsõre)? Csak úgy kíváncsiságból :)
Utolsó vagyok.:)
Igen, ettől függetlenül szerettem az új barátomat. :) De valamilyen szinten még voltak bennem érzések a volt barátom iránt is, mai napig rengeteg szép emlék köt össze minket, és bár már továbbléptem, még sokszor eszembe jut, ha pl csak meghallok egy rá emlékeztető zenét.:) De ez természetes, szerintem ha valakit nagyon megszerettünk, akkor valahol mindig is szeretni fogjuk. :)
Köszönöm szépen!
De azért attól a másikat jobban szeretted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!