Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jönnètek ki az egèszből?
Sziasztok! Ti mit tennètek hogyha tök normálisak vagytok a párotokkal ès tènyleg semmibe se szoltok bele, de ő mar az aprobb hibáitoknál is bunko veletek ès ugy viselkedik mintha valami nagy bűnt követettek volna el? De nyílván nagyon szeretem ès már masfel ève együtt vagyunk ès nem szeretnèm elveszíteni szóval hiába tervezem el hogy most itt vège, sose ugy lesz hanem kedves vagyok vele ugyanugy.
Ti mit csinalnatok a helyembe?
Igen.
Nemsokára 17
Hát probáltam de mindig azzal jött hogy ezek nem kis hibák stb pedig ő ezerszer nagyobbakat követ el ami nekem rosszul esik mègse szolók neki.
Most jött csak elő.
Volt már rá pèlda, az elejèn sokszor szoltam neki ès akkor mèg valamilyen szinten hatottam is rá, de aztán kèsőbb már mondta hogy hiába szólok nm fog semmi változni, nyugodtan szoljak de nagyon valtozni nem fog.
Ezmiatt nemis szolok azota mert igy felesleges
Èn belè igen, èppen ezèrt nèzek el neki mindent ès probálok mindent ugy csinálni hogy neki jó legyen...
Hát hogy ő..az jo kèrdès règen biztos mostanába kicsit fura:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!