Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány az aki csak azért veszti el mert nem akar tovább szűz lenni? Ez csak nekem kiábrándító?
18 éves koromban én is "eldobtam" a szüzességem, mert elegem lett, hogy körülöttem már mindenki túl volt mindenen, én meg még mindig semmit, sehol, senkivel. Nem bántam meg, mert ha nem így teszek akkor, ahogyan tettem,akkor a jelen életem sem biztos, hogy olyan lenne, amilyen. Akkori barátommal veszítettem el a szüzességem, tehát azért nem egy jött - menttel, viszont nem voltam szerelmes sem. Ismerkedni és élni akartam ennyi idősen, semmi többet.
Pár év alatt alaposan kibuliztam magam, most meg, 22 évesen sikeres egyetemista vagyok, jövőre diplomázom, másfél éve vagyok együtt a barátommal, kb 2 havonta ha elmegyek 1-1 buliba (de az is inkább csak baráti összejövetel), s a következő 1-2 éven belül szeretném világra hozni az első gyermekemet. :)
Megjegyzem, egy ember nem nevezett még emiatt se ribizlinek, se felelőtlennek, se butának, se trendinek. Mindenki hagy tudja SAJÁT maga, mikor szeretné, kivel. Ha 13 évesen, akkor egészségére, ha 24 évesen akkor is az Ő magánügye. Lehetne mindenki felett ítélkezni, ha 13 éves, akkor azért mert túl fiatal, ha 22, akkor huu de vénlány... Lehetne, de nem érdemes, neked ettől még nem lesz semmi sem tökéletesebb.
#51:
"Ismerkedni és élni akartam ennyi idősen, semmi többet. "
Ez volt neked az "élés"? Hadd gratuláljak.
Te egy gáz kislány voltál, akárhogy is szépíted a történetet.
#54 -es, én meg hagy gratuláljak hozzád! :)
Leírtam a tapasztalatom, a saját véleményem,amivel természetesen nem kötelező senkinek sem egyetérteni, de azért nézzél már magadba, mielőtt más életét "gáznak" nevezed! Megjegyzem, ha az volt a célod ezzel, hogy beszólj, akkor ezzel mellélőttél, mert csodálatos fiatalkorom volt, buliztam, éltem, mindent kipróbáltam tizenévesen, és talán éppen EZÉRT tartok ott 22 évesen, hogy már inkább a komolyabb tervekhez húz a szívem.
Én legalább vállalom akkori önmagam is, bár hozzá teszem,abszolút de semmi szégyellnivaló nincs rajta. :) Egyébként úgy tudom, ez egy kérdezz-válaszolok oldal, nem a "mások életét leszólogatom, mert nekem nincs saját életem", unalmában elbutuló emberek fóruma. :DDD
Na Csá, kívánom, hogy legyen szebb, mert ahogy érzem, elég GÁZ vagy és igen nagy kisebbségi komplexusban szenvedhetsz, ha egy pár soros VÉLEMÉNY (mert ez CSAK egy vélemény a sok közül)alapján ítélkezel egy számodra halálosan ismeretlen ember élete felett. ;)
* legyen szebb életed
Elnézést az elírásért! :)
Kérdező, te meg minek teszel ide fel kérdést, ha az ellenvéleményeket lepontozod? Azt hiszed, azért,mert te valamit gáznak tartasz, azt már rögtön mindenki másnak ugyanúgy kell látnia? Elég beszűkült tudatú, unalmas figura lehetsz.
Egyrészt, Nemcsak neked lehet, és nem is lesz mindig neked igazad,szokj hozzá... Mindigis vannak és lesznek is ellenvélemények, olyan emberek, akik máshogy látnak dolgokat, és durván lefogod járatni magad azzal a hozzáállással, amit jelenleg képviselsz....
Csak azert lefekudni...hogy...ne...legyel...szuz...butasag...megertem...mert...nekem...is...voltak...ilyen...gondolataim...orulok...higy...nem.tettem...meg...21. .elmultam...mikor...megtortent... a...csoda...nem...maradtal...le...semmirol...szerintem...jobb...kesobb...mint...elobb...tarts..ki...nem...is.
Gondolnad... sokan...meg...irigyelnek..is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!