Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány az aki csak azért veszti el mert nem akar tovább szűz lenni? Ez csak nekem kiábrándító?
O dolga
En is elvesztenem mar, csak nekunk fiukent nem ilyen egyszeru :/
18f
Gáz és undorító.
Elhánynám magam az ilyenektől, akár fiú, akár lány.🤢
De komolyan mondja! :D tizenévesen már illik elveszteni a szüzességet, mert ha húsz-huszonéves korodra is az vagy, akkor vagy prűd vagy, vagy senkinek sem kellesz.
Én tizennyolc éves lányként még sosem jártam senkivel, a szüzességemet meg főleg nem adtam oda senkinek. És nem azért, mert olyan ronda vagyok, tudom, hogy nem vagyok az. Nem vagyok egy modellszépség sem, viszont ha nagyon szeretnék valakit megkapni, azt valószínűleg elérném. Egyszerűen még nem találkoztam olyan fiúval, akit keresek és aki engem keres. És hogyha 5 év múlva, 23 évesen találkozunk. Akkor addig az is maradok.
Ha meg valaki kétségbeesésében veszti el, olyan emberrel, aki nem is fontos neki, azt csak sajnálni tudom, mert nagyon meg fogja bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!