Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány az aki csak azért veszti el mert nem akar tovább szűz lenni? Ez csak nekem kiábrándító?
Akkor takarodjál mondjuk Szíriába azt háborúzzál. Van neked anyukád/nagymamád/lánytestvéred például? Biztos nagyon örülnél, ha a katonák egyszer csak rárontanának és megerőszakolnák, hiszen ők férfiak és nekik ez alanyi jogon jár(t akkoriban, a te imádott korszakodban). Azt meg őszintén merem remélni, hogy nem nőként írsz ilyen bicskanyitogató dolgokat.
És mi az, hogy nincs saját véleményem csak azért, mert ezeket mástól is hallottad már? 😂 Mi van? Te normális vagy amúgy? :') tudod, a vélemények elég sok esetben megegyeznek, mivel az emberek hasonlóan gondolkod(hat)nak.
Ja tudom, most jön, hogy agymosott vagyok. Ennyi erővel meg te is az vagy, mert te is hallottad már mástól a saját véleményedet. Ja meg akkor tulajdonképpen neked sincs sajátod, mert én is hallottam már ezeket a szavakat mástól. Na ennyi.
Egyébként meg a frusztráltságod idáig bűzlik. Kezdhetnél magaddal valamit.
Én nem próbálom normálisnak beállítani (az általad agymosottnak ítélt, 17 éves szűz lány vagyok amúgy), egyáltalán nem kéne, hogy ez legyen az általános és soha nem is tudnám a testem olyannak adni, aki iránt nem érzek igaz szerelmet és nem bízom benne maximálisan. Csupán azt akarom megmagyarázni, hogy sem neked, sem nekem, sem senkinek nincs joga beleszólni a másik életébe. Ha a lány így akarja elveszteni, ám legyen. Téged ez miben fog befolyásolni? Árt neked az, hogy egy random csaj kivel és miért fekszik le?
Nem hinném. Az emberöléssel viszont elveszel egy életet és tönkreteszel még sok-sok másikat. Szóval nagyon nem egy kategória a kettő.
Tényleg csupán baráti jó tanácsként mondom, hogy ne pörögj ezen. Sok probléma van a mai világban, az emberekkel, a rendszerrel, mindennel kb. Ha állandóan kattogunk rajtuk, akkor soha nem leszünk boldogok. Ez a szüzesség-dolog is ilyen. Amíg a média folyamatosan ontja magából a szennyet, addig a tinik butábbik fele úgyis azt fogja az etalonnak tartani. Ezért nem lehet őket elítélni, nem kapnak normális nevelést, nem törődnek velük, naivak lesznek, elindul bennük a megfelelési kényszer a baráti körük felé. De sokuknak felnőttkorukra megjön az eszük. Aztán ott van az a rész is, akiket normálisan neveltek, nem a valóságsókon szocializálódtak, na ők nem fogják ilyen hülyeségből elveszteni. Ilyen lányt keress te is, a többivel meg egyszerűen ne foglalkozz, nem érnek annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!