Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként miért ilyen nehéz lány barátot szerezni, miért hiszitek azt lányok, hogy minden fiú fel akar szedni titeket? :D
Figyelt kérdés
Ez most tényleg fura, de jelenleg és szerintem még jó pár hónapig képtelen leszek egy lánnyal komolyabbat gondolni. Az ok a volt barátnőm. Csak valahogy találkozni nem akarnak, mert biztos azt hiszik valami trükk ez a barátkozós dolog.2017. szept. 3. 15:31
1/4 anonim válasza:
Én soha nem tapasztaltam olyat, hogy ezért ne barátkozzon velem egy lány. 21/F
2/4 anonim válasza:
" miért hiszitek azt lányok, hogy minden fiú fel akar szedni titeket? :D"
Mert konkrétan szinte minden fiú fel akarja őket szedni.
Itt annyit írnak ki hogy szinglik, és már 10 üzenet, és az utcán percenként rájuk fütyülnek. (Ha jól néznek ki.)
3/4 anonim válasza:
Hát lány vagyok szóval én is azt hinném. Viszont ha tisztáznánk az elején hogy mi a helyzet biztos nekem is lenne kedvem barátkozni és találkozni is. Hiszen abban semmi nincsen ha tényleg az a szándék.
4/4 anonim válasza:
Azért, mert a pasik 90%-a azért ír egy lányra, hogy megfektesse vagy tényleg azzal a szándékkal, hogy járjanak. Ez ilyen egyszerű. Persze ahogy írták, hogy ha már az elején tisztázva van, hogy CSAK BARÁTOK, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!