Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen egy 28 éves családos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen egy 28 éves családos emberrel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na szóval van egy fiú aki 28 éves van egy 5 év körüli lánya és egy felesége, papíron nem az.

OlyanokaT mondott nekem hogy nem szereti és csak a gyerek miatt van vele meg amíg nincs más addig jó ő. Nem tudom hidjek e neki, akivel most van azzal is úgy jott össze hogy volt barátnője és ott hagyta a mostaniert. Csak az a baj, ettől a nőtől most gyereke is van.

Találkoztunk, csokoloztunk semmi több nem volt.

Nem tudom hogy mit tegyek. Meloba is tök féltékeny volt mikor más fiúkkal voltam láttam rajta hogy ideges. Ha csak arra kellenek neki nem lett volna szemmel láthatóan féltékeny, vagy nem?

Olyanokrol is beszéltünk hogy mi lenne ha úgy együtt lennénk igaziból ő hozta fel hogy "elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi

Meg mondtam neki hogy nekem nem kéne más ha mi együtt lennénk és azt felelte hogy most

..de tíz év múlva is?

Elég fura.

Szerintetek?

Érdeklődik irántam kajak mikor mondtam valamit mindig kíváncsi volt meeg sokat kérdez az eletemrol.

Láttam rajta hogy zavarban van mindig, hozzá értem a kezehez mikor a combomra tette és 3 másodperc után inkább el vette onnan és rá gyujtott..

Csokoloztunk és elkenodott a szemöldököm ott maradt egy kis csík a homlokán az ujjammal le akartam szedni és aakkor is ő is oda nyúlt hogy majd ő le szedi. Akkor megfogtam a pulcsijan azt a lelógó madzagot és ő megogazgatta a susujet és inkább el vettem omnan a kezem.

Mikor csókolt nagyon gyengéd volt én nem tudom miért vannak ezek a dolgok ha ő csak le akarna fektetni.

Légyszíves segítsetek

2016. dec. 26. 23:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Komolyan... 16 évesen ennyire naív vagy? Majdnem 2x annyi idős, mint te, el ne hidd már hogy egy 28 évesnek pont egy 16 éves fog kelleni... csak meg akar b*szni, aztán soha többet nem hallassz róla. Alapjáraton miért hiszed hogy az élet szappanopera?! Azokban vannak ilyenek max... Buta vagy.
2016. dec. 27. 00:02
 32/36 A kérdező kommentje:
Ismerem az apját. Vannak közös ismerőseink mem merne megtenni hogy ott hagy miután lefekszek vele. Szerintem ő jobban felne utána mint én.:D
2016. dec. 27. 00:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tamadott le.. a vilag ezert tart ott ebbol a szempontbol ahol... felelotlenul fekszenek ossze lanyok nos emberekkel, aztan csak szorjak a gyerekeket ugy, hogy meg ok is azok.

Irtad hogy 3 honapja ismered. Akkor 1 honap alatt lettel szerelmes bele? Vagy masfel? Mar ne is haragudj, de fogalmad sincsen arrol milyen az a szerelem, es milyen igazan szeretni, kotodni valakihez. Kicsit meresz dolog ez meg a te szadbol. Neked inkabb a kulseje tetszett meg, es ahhoz vonzodsz, vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak mar..Az ismerkedessel baj nem lenne, ha okosan csinalna az ember. Hidd el hogy nem a letamadas volt a cel senki szamarol, de ugy adtad elo a tortenetet, hogy felbe is akarod hagyni az egeszet, de duplan kitartasz amellett hogy az a csok is helyes volt. Nem volt az... alapjaraton a felesegevel sem a legszebb huzas ez, lehet o akarmilyen, mert emlitetted hogy 18 eves volt kb mikor szult illetve abortusza volt.. de van egy gyermeke. Es ha a felesegnek nem is, a te hulyesegedbol annak a kislanynak baja lehet.

Keress inkabb egy hozzad illo fiut, aki korban is passzol. 12 ev van koztetek ha jol szamolom. Te meg a felet sem lattad a vilagnak, mig o mar azert jo par dolgot kitapasztalt. Jarj el baratokkal szorakozni, tolts veluk minel tobbet, hallgass zenet, olvass, es hagyd hogy annak a kislanynak az eletet massal tegye tonkre... ha felnossz neked sem lenne jo az a tudat hogy szetszedtel egy csaladot akar boldog akar nem.

2016. dec. 27. 00:09
 34/36 anonim ***** válasza:
Az semmit sem számít.De mint írtam, ne minket győzz meg, hogy ez jó, hanem magadat, hogy ez nem jó!
2016. dec. 27. 00:09
 35/36 anonim ***** válasza:

Ne légy ebben olyan biztos, hogy azért ilyen mert szeret. A többieknek TELJESEN igaza van. Próbáld ezt megérteni, tudom hogy nehéz, de akkor is...

Vannak olyan pasik, akik hosszú ideig képesek ezeket csinálni egy lánnyal, csak azért HOGY lefektesse végre. Beveti a bájait, be nyalja magát a bizalmadba, és mikor már nyeregben lesz, te csalódsz és ott hagy...

"elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi "

- Nos igen, itt ha jobban a mondat jelentése mögé nézünk, valószínűleg a pasi szeretne "szórakozni" azaz, "félred.gni " de az asszonyka nem engedi ezt.

Legalább gondolkodj el... Ez az ember egy gazember, aki mindenféle édes hazugsággal a bizalmadba akar férkőzni, hogy aztán te széttedd neki a lábaid és Ő ott hagyjon utána, téged ezzel összetörvén.

NEM ROSSZAT akarok neked, ez az én véleményem.

18/L

2016. dec. 27. 09:16
 36/36 anonim ***** válasza:

"nem merne megtenni hogy ott hagy miután lefekszek vele"

- azt meg meri tenni, hogy hűtlen a családjához? Azt is meg merné tenni, hogy felcsinál és otthagy, nem ritka esemény, ezerszám van ilyen. És még a nője megtép, esetleg kikapja a szemeidet is.

2016. dec. 27. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!