Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy családos emberrel egy nő kikezd, és ráakaszkodik, és nem hagyja békén?
Sajnos már én is ghallottam ilyenröl,és meg is van az ilyen nökröl a véleményem.Pláne miután én is feleség,és anya vagyok.
E`s ha a pasi ilyenkor nem elég erös,akkor elcsa´bul aminek végzetes következményei lehetnek.....
Az ilyen nöket kitörölném......
A pasi nem eleg eros?? Mi lesz szegeny gyenge ferfiakkal? Meg kell vedeni oket, minden not maglyan elegetni!
Eszem megall. Szerinted nem ketton all a vasar? Egy no, legyen akarmilyen megatalkodott, csak azt tudja elcsabitani, aki hagyja magat. Es en sokkal jobban megvetem azokat a pasikat, akik elfeledkeznek arrol, hogy feleseguk, csaladjuk van, mint azokat a noket, akik csalados pasikkal kikezdenek.
En az ilyen pasikat torolnem el a fold felszinerol, ha mar ilyen drasztikus modszerekhez folyamodunk.
13.19 es.
Akkor te is olyan vagy,aki kikezd családos férfival???
Persze hogy van. Sokoknak a szomszéd zöldje azért szebb mert, az nős. Hiszen más nő megnevelte, megédesíítette magának. Van aki ezzel nem ohajt fáradni, egyből bele a közepibe. No ez tényleg undorató.
De nem ez az egészben a szép, hanem hogy ezek az erőszakos emberek (fordított nemekkel is megtörténik) jogosnak találják a saját viselkedésüket. Majdnem olyan mintha azt mondanánk, hogy ha más is megkaphatja akkor én is. Csak elfelejtik, hogy az ember nem tárgy.
A másik meg az hogy ezek az emberek olyan jól alkalmazzák a fondorlatokat, hogy a megtámadott fél nem tud védekezni igazából. Akár a kezébe simúl akár ellenáll az erőszakos fél mindig tudja zaklatni és így meg nehéz a saját életüket élni. Teszem azt, hogy te vagy az áldozat és nem bírod elviselni a másik zaklatását mert már annyira belemászik a személyes teredbe, felpipulsz és te erőszakkal vállaszol (de úgy is írhatnám, hogy határozott elszántsággal), no akkor jön a még szarabb része mert, te vagy a brutál, te bántottad, stb. Gondolom e témába néztünk elég filmeket is.
Igen vannak ilyen undorító nők.Ismerek párat magam is.De az a pasi akire rá lehet akaszkodni,szeretőt tart az egy jellemtelen aljas dög(persze a lotyójával együtt).
Szóval nem azt mondom,hogy ha kapcsolat alakul ki akkor a ribanc a hibás,de akkor is undorító dolog ilyet tenni.
Egyébként meg gondolkodjon mindig az,akinek veszíteni valója van.Ha nekem családom van,férjem vagy feleségem akik fontosak a számomra szeretem őket,akkor nincs olyan,hogy rám akaszkodik valaki akaratom ellenére.Ehhez a bele egyezésem kell,de akkor már én vagyok a hibás nem csak az aki rám akaszkodott.A saját kapcsolatáért mindenki maga felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!