Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan, hogy egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy családos emberrel egy nő kikezd, és ráakaszkodik, és nem hagyja békén?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Van, de csak addig, amig nem tortenik semmi koztuk. Amikor mar tortenik valami, akkor az nem csak az "elvetemult noszemely" sara, hanem a pasie is.
2009. júl. 8. 13:13
 2/24 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos már én is ghallottam ilyenröl,és meg is van az ilyen nökröl a véleményem.Pláne miután én is feleség,és anya vagyok.

E`s ha a pasi ilyenkor nem elég erös,akkor elcsa´bul aminek végzetes következményei lehetnek.....

Az ilyen nöket kitörölném......

2009. júl. 8. 13:14
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

A pasi nem eleg eros?? Mi lesz szegeny gyenge ferfiakkal? Meg kell vedeni oket, minden not maglyan elegetni!

Eszem megall. Szerinted nem ketton all a vasar? Egy no, legyen akarmilyen megatalkodott, csak azt tudja elcsabitani, aki hagyja magat. Es en sokkal jobban megvetem azokat a pasikat, akik elfeledkeznek arrol, hogy feleseguk, csaladjuk van, mint azokat a noket, akik csalados pasikkal kikezdenek.

En az ilyen pasikat torolnem el a fold felszinerol, ha mar ilyen drasztikus modszerekhez folyamodunk.

2009. júl. 8. 13:19
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Van ilyen. Egyrészt lehet, hogy a nő beleszeret a férfiba, és udvarol neki. Másrészt az is előfrodul, hogy egy elmebeteg nő zaklat egy családos férfit, esetleg élvezi, hogy tönkretehet egy házasságot.
2009. júl. 8. 13:23
 5/24 anonim ***** válasza:
20%

13.19 es.

Akkor te is olyan vagy,aki kikezd családos férfival???

2009. júl. 8. 13:27
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Hálisten a családos gyerekes nők nem kezdenek ki férfiakkal. Még véletlenül se ismerek ilyet.
2009. júl. 8. 13:29
 7/24 anonim ***** válasza:
67%

Persze hogy van. Sokoknak a szomszéd zöldje azért szebb mert, az nős. Hiszen más nő megnevelte, megédesíítette magának. Van aki ezzel nem ohajt fáradni, egyből bele a közepibe. No ez tényleg undorató.

De nem ez az egészben a szép, hanem hogy ezek az erőszakos emberek (fordított nemekkel is megtörténik) jogosnak találják a saját viselkedésüket. Majdnem olyan mintha azt mondanánk, hogy ha más is megkaphatja akkor én is. Csak elfelejtik, hogy az ember nem tárgy.

A másik meg az hogy ezek az emberek olyan jól alkalmazzák a fondorlatokat, hogy a megtámadott fél nem tud védekezni igazából. Akár a kezébe simúl akár ellenáll az erőszakos fél mindig tudja zaklatni és így meg nehéz a saját életüket élni. Teszem azt, hogy te vagy az áldozat és nem bírod elviselni a másik zaklatását mert már annyira belemászik a személyes teredbe, felpipulsz és te erőszakkal vállaszol (de úgy is írhatnám, hogy határozott elszántsággal), no akkor jön a még szarabb része mert, te vagy a brutál, te bántottad, stb. Gondolom e témába néztünk elég filmeket is.

2009. júl. 8. 13:30
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
13:29-es: én meg igen...
2009. júl. 8. 13:31
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak ilyen undorító nők.Ismerek párat magam is.De az a pasi akire rá lehet akaszkodni,szeretőt tart az egy jellemtelen aljas dög(persze a lotyójával együtt).

Szóval nem azt mondom,hogy ha kapcsolat alakul ki akkor a ribanc a hibás,de akkor is undorító dolog ilyet tenni.

Egyébként meg gondolkodjon mindig az,akinek veszíteni valója van.Ha nekem családom van,férjem vagy feleségem akik fontosak a számomra szeretem őket,akkor nincs olyan,hogy rám akaszkodik valaki akaratom ellenére.Ehhez a bele egyezésem kell,de akkor már én vagyok a hibás nem csak az aki rám akaszkodott.A saját kapcsolatáért mindenki maga felelős.

2009. júl. 8. 13:33
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Vannak emberek akik sosem hibásak és akik körül megváltozik az igazság fogalma. Ha mégis rávilágítasz ezekre a furcsaságokra egy pár pillanatra meglátják saját magukat majd mégis sikerül előbb utóbb elfelejteniük saját hibáikat.
2009. júl. 8. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!