Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan, hogy egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy családos emberrel egy nő kikezd, és ráakaszkodik, és nem hagyja békén?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

13:27:

nem. En nagyon boldog vagyok a parommal es csodas gyermekeinkkel, akiknek heteken belul ket testvere szuletik. De azt is tudom, hogyha kiderulne, hogy a ferjemnek van valakije, akkor nem a not keresnem meg es vernem agyon, hanem a ferjemet.

13:19-es voltam

2009. júl. 8. 13:45
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Ritka hogy egy nö oknélkül kezd ki egy nös férfival.

Ahogy írták kettön áll a vásár.

Szembe irodában ül egy manager. Nös van két gyereke. Soha nem kezdtem ki vele, söt kerülöm, de állandóan figyel, éppen akkor nyomtat amikor én stb... Egy kedvesebb szó és már lépne. Pedig még nem is jóképü. Kérdeztem a kolléganöket, hogy ez a faszi félre lépös? Erre az összes azt mondja nem. Na de akkor miért bámul a 8 órából 6-t a másik 2-ben nem ül az irodájában.

Szóval rengeteg férfi csak flörtölni akar egy kicsit aztán mikor a nö komolyan gondolja vagy esetöeg a flörtböl gyerek lesz, már nagyokat néznek.

2009. júl. 8. 13:55
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Az én tapasztalataim szerint sokkal gyakoribb, hogy családapák kezdenek ki egyedülálló nőkkel, pl. velem. Hányok az ilyenektől. Én elküldöm őket melegebb égtájakra, de van, aki nem. Arról meg is van a véleményem, illetve ha abba ringatja magát, hogy a pasi majd miatta borít mindent, akkor meg sajnálom - de az elsődleges bűnös a pasi, aki elfelejtette, hogy felesége, gyereke van. Ha engem megcsalnának, én se a nőt verném agyon. leginkább senkit. Megalázó versengésbe se fognék, otthagynám a pasit a francba.

28/n

2009. júl. 8. 13:58
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

fogadjunk hogy nincs gyereked.

ha van fogasra akaszthatod az önérzetedet, és az ő érdekeit érdemes elsősorban figyelembe venni.

egyébbiránt több nőről tudom hogy félrelép mint férfiról.

mert van az "igazi" meg az igazibb.

2009. júl. 8. 14:14
 15/24 anonim ***** válasza:
44%
Hu. Én már voltam úgy, anyuka tolja a babkocsit benne a pici, mellette egy kicsi. Apuka meg mellettük, de úgy hogy mintha "semmi közöm hozzájuk" képpel. Na az levetköztetett a szemével. Majd forgolódott utánam. A flört sok férfinak szórakozás. Nincs is vele baj addig amig vagy el nem csábul, vagy kifog egy nőt aki ráakaszkodik.
2009. júl. 8. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

Az a sok szemét férfi tudnám kivel flörtöl, lép félre ha a nők mind rendes emberek.

Én meg tudok anyáról aki leadta az ovodába a gyerekét és utána ment a szeretőjéhez. Véleményem szerint az durvább.

2009. júl. 8. 14:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan van, hogy egy csalados emberrel kikezd egy no, raakaszkodik, de csak akkor nem hagyja beken, ha a ferfi is ezt akarja.

Ha ramakaszkodik valaki, akire nekem egyaltalan nincs szuksegem, elzavarom melegebb eghajlatra. Megmondom neki, hogy hanyagoljon. Hiaba is erolkodik, nincs miert.

Szoval lehet hogy valakivel kikezd valaki, de csak akkor lesz folytatas, ha a masik is akarja!

Veled mi tortent kerdezo? Miert tetted fel a kerdest?

2009. júl. 8. 14:42
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
a kérdező véletlen ráakaszkodott valakire és most próbálja magának megmagyarázni:)
2009. júl. 8. 14:45
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
biztos van iylen....bár nehéz elképzelni, hogy "szegény" férfi nem akarja...
2009. júl. 8. 15:36
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
a férfiak mind szemetek és önmagukkal lépnek félre mert a nők mind jók kivéve a Mancikát a kisboltból.
2009. júl. 8. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!