Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan, hogy egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy családos emberrel egy nő kikezd, és ráakaszkodik, és nem hagyja békén?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

13.58 vagyok.

"ha van fogasra akaszthatod az önérzetedet, és az ő érdekeit érdemes elsősorban figyelembe venni." - erre az a válaszom, hogy a gyereknek egyáltalán nem érdeke, hogy azt lássa otthon, apucinak mindent szabad, mert anyuci úgyis lenyeli. Se a fiam, se a lányom nem akarom, hogy ilyet lásson. Ha az apa annyira jó apa, részt vesz a gyerek életében a válás után is.

A nő tegye félre az önérzetét? Miért ne a férfi tegye félre a "vadászösztönét"?

2009. júl. 8. 18:41
 22/24 anonim ***** válasza:
a nő is tegy félre a vadászösztönét, nagyon egy oldalról nézed a dolgokat, a nők ugyanolyan szemét mód tudnak viselkedni hiddel, lehet hogy te nem vagy legalábbis magadon nem úgy látod. de egyébként én nem érzem úgy hogy a gyereknek a válás jót tenne általában, bármilyan divatos is és ha utálod is a másikat akkor is jobb ha egy családban nő fel, mert pl nem azt tekinti normálisnak hogy ő is el fog válni stb stb stb...
2009. júl. 9. 11:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig félretettem a vadászösztönömet a gyerekeim érdekében,és a férjemet is nagyon szerettem,még is ráakaszkodtak és elvitték.Nem baj vigye!Biztos a férjem is akarta,de jelenleg a gyerekeire sem kiváncsi,ez viszont már gusztustalan!Aki elvitte annak is van gyereke,annak is van apja,ugyan nem tudom milyen viszonyban vannak?Anya az ilyen?-hogy a hapsijának nem tudja azt mondani,hogy foglalkozz a gyerekeidel!Ez már a ráakaszkodás teteje,ez egy család gusztustalan módon való feldúlása."De Ő nem olyan nö aki elveszi más férjét"-mondja Ő!Csak SMS-kel ostromolta,hogy kellesz nekem!Hát nekünk is kellett volna.Mindenkinek a saját baja fáj,de azt gondolom akár nő akár férfi tesz ilyet egy házasságban egy féreg!Meg lehet mindent beszélni,nem muszály ősszekötni az életünk,de az elválás is lehet könnyű és haragmentes,ha tudjuk,hogy mi miért van!Bocsi,hogy hosszú lettem,de ez még elég friss dolog,jól esett róla irni.
2009. júl. 10. 16:46
 24/24 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen. Én magam ugyan nem, de egy nőismerősöm ráakaszkodott egy három gyerekes nős emberre.

Nekünk azt mondta neem csak barátok, ő nem tenne ilyet.

Aztán egyik alkalommal meghallottam véletlenül, hogy egy másik csajjal beszélget és neki meséli hogy előző este milyen jót szexeltek ezzel a csávóval és hogy várni fog rá. 😮

De aztán végül a csávó visszament a feleségéhez (azt nem tudom ki dobott ki kit).

Én nem kezdek foglalt pasival, se olyannal akinek barátnője van, se olyannal aki nős.

Az ellenkezőjét szoktam tapasztalni, nős (netről, vagy munkahelyről), családos pasik akaszkodnak rá egyedülálló nőkre.

Némelyik nagyon erőszakos, nyomulósabbak mint az egyedülállók.

Ráadásul úgy, hogy én soha, semmi érdeklődést nem mutattam irántuk, nem flörtöltem velük, ha beszéltem is velük kedves voltam mint bárki mással. Volt amelyikkel nem is beszéltem azelőtt, magától kezdett köszöngetni.

Az egyiket le is kellett tiltanom, majdhogynem zaklatott.

Abban egyet értek, kettőn áll a vásár.

Melóhelyen az egyik srác, van barátnője, szoktunk olykor beszélgetni és hülyéskedni, de soha nem közeledett felém, én se felé.

Ilyen is van, vannak még hűséges pasik (kevesen, de vannak).

A pasik úgy tudom nem szeretik a ráakaszkodást, ha egy pasi hagyja magát ott kell legyen közös megegyezés.

Ha a pasi nem akar vagy már nem akar semmit (ha kezdetben imponált is neki érdeklődés), le fogja koptatni azt a nőt, nem keresi vagy le is tiltja ha továbbra is ráakaszkodik.

Ha egy pasi igazán szereti a feleségét és a családját, nincs az a nő akiért mindent eldobna.

Hallottam olyat is (női oldalról), hogy mindenféle országból (kelet-európai országokból is) mennek kisgyerekes családos nők Egyiptomba, miközben gyerekek és férj alszanak hotel szobában, elmennek szórakozni valami helybélivel.

Az ismeretségi körömben egy két kisgyerekes anyuka míg a férje elment gyerekekért és vigyázott rájuk (rájuk bízta) addig a szeretőjével hetyegett. 😕

Csak azt akartam mondani, ilyen is van meg olyan.

2021. dec. 25. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!