Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Birosagra kerulhetek? Hazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Birosagra kerulhetek? Hazas emberrel voltam, es megtudta a felesege.

Figyelt kérdés
Csak annyit tud h talalkoztunk max. egy csokot tud.Betudja bizonyitani hogy volt tobb is?
2009. febr. 4. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Azért nem büntethetnek, ami kettőtök között történt. Jelenleg Magyarországon nincs jogszabály a házasságtörésre. Ha akarja, be tudja bizonyítani, hogy volt több is, tanúkat mindig, mindenütt lehet találni.

(abban pedig sose bízz, hogy egy nő mit tud, mit tudhat, mert hidd el, mindig többet tud, mint gondolnád)

2009. febr. 4. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mire gondolsz sajnos :( Én úgy tudom,hogy Mo.-n nem büntetnek amiatt,ha házas emberrel voltál :)
2009. febr. 4. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos ez már nem a mózesi kor, hogy bíróság elé kerülj emiatt. Csak szimplán gennyes dolog.
2009. febr. 4. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy kerülhetsz, ki mondta neked ezt a hülyeséget? Atyaisten... Az emberek 80 %-a börtönbe ülne akkor.
2009. febr. 4. 21:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Erdelyben elek...es koszonom a valaszaitokat:)
2009. febr. 4. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy baratnom aki megjarta,beperelte a feleseg.szerencseje volt h bebizonyitotta az ugyvedje hogy nem tudta h hazas ember...
2009. febr. 4. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha Erdélyben élsz, akkor kapaszkodj meg, ugyanis Romániában még mindig életben van a megcsalásról szóló jogszabály, igaz már 16 éve nem alkalmazták. Viszont ebből Neked nem származhat bajod, mert nem házastársként szerepeltél ebben a hromszögben.
2009. febr. 4. 23:39
 8/8 anonim válasza:
25%
Magyarországon van olyan, hogyha egy másik nő miatt válásra kerül a sor, akkor a megcsalt feleség bizony asszonytartást is követelhet a férjtől. És ilyenkor azt a nőt, akivel a férj megcsalta a feleségét, beidézhetik tanúnak.
2009. febr. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!