Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Birosagra kerulhetek? Hazas emberrel voltam, es megtudta a felesege.
Figyelt kérdés
Csak annyit tud h talalkoztunk max. egy csokot tud.Betudja bizonyitani hogy volt tobb is?2009. febr. 4. 19:59
1/8 anonim válasza:
Azért nem büntethetnek, ami kettőtök között történt. Jelenleg Magyarországon nincs jogszabály a házasságtörésre. Ha akarja, be tudja bizonyítani, hogy volt több is, tanúkat mindig, mindenütt lehet találni.
(abban pedig sose bízz, hogy egy nő mit tud, mit tudhat, mert hidd el, mindig többet tud, mint gondolnád)
2/8 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz sajnos :( Én úgy tudom,hogy Mo.-n nem büntetnek amiatt,ha házas emberrel voltál :)
3/8 anonim válasza:
Sajnos ez már nem a mózesi kor, hogy bíróság elé kerülj emiatt. Csak szimplán gennyes dolog.
4/8 anonim válasza:
Dehogy kerülhetsz, ki mondta neked ezt a hülyeséget? Atyaisten... Az emberek 80 %-a börtönbe ülne akkor.
5/8 A kérdező kommentje:
Erdelyben elek...es koszonom a valaszaitokat:)
2009. febr. 4. 21:49
6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy baratnom aki megjarta,beperelte a feleseg.szerencseje volt h bebizonyitotta az ugyvedje hogy nem tudta h hazas ember...
2009. febr. 4. 21:50
7/8 anonim válasza:
Ha Erdélyben élsz, akkor kapaszkodj meg, ugyanis Romániában még mindig életben van a megcsalásról szóló jogszabály, igaz már 16 éve nem alkalmazták. Viszont ebből Neked nem származhat bajod, mert nem házastársként szerepeltél ebben a hromszögben.
8/8 anonim válasza:
Magyarországon van olyan, hogyha egy másik nő miatt válásra kerül a sor, akkor a megcsalt feleség bizony asszonytartást is követelhet a férjtől. És ilyenkor azt a nőt, akivel a férj megcsalta a feleségét, beidézhetik tanúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!