Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak családos emberrel van "dolgom"!?!
Tudom, hogy ezért nagyon sokan el ítéltek, de nem tehetek róla egymásba szerettünk.
Barátságból indult ki ez az egész dolog. Nagyon sokat beszélgettünk, mindent megosztottunk egymással és közben én úgy éreztem, hogy vonzódom hozzá és érzelmeket táplálok iránta. Letisztáztuk a dolgokat, hogy ne legyen köztünk semmi, mert neki családja van, neje és gyermeke.
Próbálkoztam elfojtani az érzelmeket kisebb-nagyobb sikerrel... De végül ő is belém szeretett.
Nagyon szeretjük egymást és tudom, hogy nem csak kihasznál, hanem nagyon szeret. Otthon nem kapja meg a törődést és nem igazán vannak rendben a dolgok. Persze lelkiismeret fulldalásom az van, de tudom, hogy nem miattam ment tönkre ez a kapcsolat, bár a felesége semmit sem sejt. Ő próbálta rendbe hozni a dolgokat, de az "asszony" nem igazán állt úgy a dolgokhoz , ahogy kelett volna. Mivan ha neki is van valakije?!
12 év van köztünk, de igazán meg értjük egymást és boldogok vagyunk együtt. Fiatal vagyok, de nem az átlagos korombeli lány vagyok és ezért is szeret engem , mert nem a komolytalanok táborát erősítem...
Mondta nekem, hogy gondolkozik a válás témán , de nem hiteget.... Szerintetek van nekem esélyem , hogy boldog legyen vele, még ha nem is szép dolgok ezek, de az érzelmeknek ugye bár az ember hiába akar, vagy sem KÉPTELEN parancsolni...
1 fia van. 5éves házasok.
Én mondtam már neki, hogy hozza rendbe és mondta, hogy nem, ő már próbálkozott de bele fáradt.
Úgy igazán nincsenek kételyeim, mert tiszta szívből és igazán szerelemmel szeretem őt.
És igen jövő év első hónapjában hoz egy döntést, hogy akkor mi lesz, hogy elválik-e vagy sem. (igaz ezt én kértem, hogy akkor döntsön.)
Lehet hogy egy kicsit furcsán hangzik, de mondtam neki, hogy lehet hogy nagyon rossz lesz mind a kettőnknek, de ha a felesége mellett dönt én elfogadom, de akkor viszont a kettőnk kapcsolatát le kell zárni. Mondtam neki, hogy mivel nagyon szeretem ne aggódjon nem fogok keresztbe tenni neki, nem fogom elárulni/kitálalni , hogy mi volt közöttünk.
Úgyhogy "csak" ennyire szeretem! :)
Szia! Köszönöm kedves vagy. És természetes számtalan boldog pillanatot kívánok nektek! :)
És igen tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy a felesége mellett dönt az csakis a kisfia miatt van. Tisztában vagyok vele, hogy ő mennyire szereti a gyermeket és én ezt tiszteletben is tartom, ő is tudja. Ellenük sem fordítom, mert ugyan meg tehetném és tudom nem könnyű helyzetben van, megértem , szeretem, támogatom és bizony ezt ő is tudja.
És nos hát a feleségével 1 éve lassan nem volt közöttük szex. Az "asszony" miatt... Lehetséges, hogy lenne neki valaki, mert őszintén szólva én már erre is gondoltam, sőt mondtam is a "páromnak"...
Mint írtam "választás" az meg lesz. 2011 Január...
Ha mellettem dönt nagyon boldog leszek, ha viszont a felesége mellett akkor viszont akármennyire is rossz lesz, de lezárom ezt a kapcsolatot.
Ugyanis mi a garancia arra, hogy ha most nem lép később fog...
sziasztok.
hát nekem szörnyű ezt olvasni, mivel az apámnak volt már fél éves kapcsolata, amire én jöttem rá, és a világ összeomlott mindenkiben itthon.arra is gondoljatok, hogy mennyi ember életét teszitek tönkre, ne legyetek önzők, lesz még másik férfi, aki boldoggá tehet.ha el akar válni akkor ne egy másik nő miatt tegye, hanem önállóan, minden külső dologtól függetlenül hozzon ilyen döntést szerintem.
17/l
Köszönöm.
Egyre jobban érzem, hogy ez így egyre rosszabb, már mint nem a kapcsolat vele, hanem ez a helyzet.
Valamelyik nap mondta, hogy megvan a döntése, hogy kit választott, de nem mondja még el.
Borzasztóan szeretem Őt, de közben meg lelkiismeret fulladásom a kisfia miatt :/
Tudom, hogy neki apa kell, de azt is tudom, hogy az "asszonnyal" meg nem igazán működnek a dolgok.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!