Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak családos emberrel van "dolgom"!?!
Tudom, hogy ezért nagyon sokan el ítéltek, de nem tehetek róla egymásba szerettünk.
Barátságból indult ki ez az egész dolog. Nagyon sokat beszélgettünk, mindent megosztottunk egymással és közben én úgy éreztem, hogy vonzódom hozzá és érzelmeket táplálok iránta. Letisztáztuk a dolgokat, hogy ne legyen köztünk semmi, mert neki családja van, neje és gyermeke.
Próbálkoztam elfojtani az érzelmeket kisebb-nagyobb sikerrel... De végül ő is belém szeretett.
Nagyon szeretjük egymást és tudom, hogy nem csak kihasznál, hanem nagyon szeret. Otthon nem kapja meg a törődést és nem igazán vannak rendben a dolgok. Persze lelkiismeret fulldalásom az van, de tudom, hogy nem miattam ment tönkre ez a kapcsolat, bár a felesége semmit sem sejt. Ő próbálta rendbe hozni a dolgokat, de az "asszony" nem igazán állt úgy a dolgokhoz , ahogy kelett volna. Mivan ha neki is van valakije?!
12 év van köztünk, de igazán meg értjük egymást és boldogok vagyunk együtt. Fiatal vagyok, de nem az átlagos korombeli lány vagyok és ezért is szeret engem , mert nem a komolytalanok táborát erősítem...
Mondta nekem, hogy gondolkozik a válás témán , de nem hiteget.... Szerintetek van nekem esélyem , hogy boldog legyen vele, még ha nem is szép dolgok ezek, de az érzelmeknek ugye bár az ember hiába akar, vagy sem KÉPTELEN parancsolni...
Örülök a boldogságotoknak !!
Bárcsak ezt elmondhatnám én is.. 31 éves pasi 2 gyerek elvált én 20 vagyok.. fél évnyi együtt járás és minden után 3 hete szakítottunk azzal az indokkal, hogy túl fiatal vagyok és nem tudnék a gyerekekre megfelelően vigyázni..
Még reménykedek.. aztán meglájuk mi sül ki a dologból :/
Nektek sok boldogságot !!
02-23 01:53 !
Sok sikert és kitartást kívánok!
Szerencsére a mi dolgaink a lehető legjobban alakulnak!
A felesége tud mindent, hogy vagyok! Tehát már ne a szeretője vagyok hanem a barátnője, nagyon szeretjük egymást és kiállunk egymásért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!