Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen egy 28 éves családos emberrel?
Sziasztok!
Na szóval van egy fiú aki 28 éves van egy 5 év körüli lánya és egy felesége, papíron nem az.
OlyanokaT mondott nekem hogy nem szereti és csak a gyerek miatt van vele meg amíg nincs más addig jó ő. Nem tudom hidjek e neki, akivel most van azzal is úgy jott össze hogy volt barátnője és ott hagyta a mostaniert. Csak az a baj, ettől a nőtől most gyereke is van.
Találkoztunk, csokoloztunk semmi több nem volt.
Nem tudom hogy mit tegyek. Meloba is tök féltékeny volt mikor más fiúkkal voltam láttam rajta hogy ideges. Ha csak arra kellenek neki nem lett volna szemmel láthatóan féltékeny, vagy nem?
Olyanokrol is beszéltünk hogy mi lenne ha úgy együtt lennénk igaziból ő hozta fel hogy "elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi
Meg mondtam neki hogy nekem nem kéne más ha mi együtt lennénk és azt felelte hogy most
..de tíz év múlva is?
Elég fura.
Szerintetek?
Érdeklődik irántam kajak mikor mondtam valamit mindig kíváncsi volt meeg sokat kérdez az eletemrol.
Láttam rajta hogy zavarban van mindig, hozzá értem a kezehez mikor a combomra tette és 3 másodperc után inkább el vette onnan és rá gyujtott..
Csokoloztunk és elkenodott a szemöldököm ott maradt egy kis csík a homlokán az ujjammal le akartam szedni és aakkor is ő is oda nyúlt hogy majd ő le szedi. Akkor megfogtam a pulcsijan azt a lelógó madzagot és ő megogazgatta a susujet és inkább el vettem omnan a kezem.
Mikor csókolt nagyon gyengéd volt én nem tudom miért vannak ezek a dolgok ha ő csak le akarna fektetni.
Légyszíves segítsetek
Igen itt vagyok Noel :D
Kerfezo ne legy naiv, szavakban leirom hatha megerted:
Gyereke van
28 Eves
A baratnojevel el
Aki amugy a kolyke anyja
NAh szerinted?? ( igen szerintem sem szavak hanem mondatok voltak de nem ez a lenyeg
"én nem tudom miért vannak ezek a dolgok"
Mi tudjuk, közösülni akar - de nem így mondja, mert megijednél.
"hogy "elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi "
- ezek szerint félredugni elengedte, vagy elszökött - tőled is fog.
Ne csináld, semmi jó nem fog kijönni belőle. Sérülni fogsz lelkileg, és még a másik nő is téged fog okolni, nem a semmirekellő férjét. Így, hogy gyerek is van, még gázosabb a helyzet. Neked se esett volna jól gyerekkorodban, ha apád csalta volna anyádat (mondjuk ha veled megtenné, akkor mással is).
Arról nem is beszélve, hogy a fiatalkori kapcsolatok nagyon kihatnak a későbbi életedre, ezért egy harmonikusabb, őszintébb kapcsolatra lenne most szükséged, nem arra, aki kihasznál és eleve hazugságra építi a kapcsolatát.
Az, hogy fizikailag vonzódsz hozzá, rendben van, de később is elő fog fordulni, hogy olyanhoz vonzódsz, akivel nem ajánlatos összejönnöd (akár azért, mert akkor épp kapcsolatban leszel valakivel... attól, hogy szerelmes vagy egy pasiba, még megkívánhatsz egy másikat), és meg kell tanulnod ellenállni a kísértésnek. Erre ez egy jó alkalom.
Mar nem azert kedves kerdezo, de pont nem az jott le a kerdesedbol hogy te nehezen kaphato vagy.
Nem is ertem.... szuleid nem neveltek meg? 28 eves FERFI. Ebbol az egeszbol az jott le, hogy te borzasztoan naiv vagy, es meg nagyon kislany... Elnem tudom kepzelni, hogy hol talalkoztal vele, mert gondolom nem a boltbol ment haza es veletlen osszefutottatok, aztan egy kis smaci lett belole.
Ezt meg nem akarom elhinni, hogy ugy szoba alsz valakivel hogy gyermeke van, meg felesege. Kicsit probalj mar meg a dolgok moge latni.
Ha könnyen kapható lennék akkor már rég nem lennék szűz én vele csokoloztam először!
Nem tudom mi van velem soha nem lennék.benne ilyen dologba sőt el is ítéltem ezt idáig hogy gyerekes apával de bele szerettem már lassan 3 hónapja ismerjük egymást de hivatalosan csak egyszer találkoztunk le jött hozzám péntek este, nem engedett anya de mentem akkor is nagy cirkusz volt
Arra esetleg nem gondolsz hogy az a cirkusz okkal volt?
Neked meg tenyleg mindig nem vilagos? 😃
Legalabb ne add itt az ostoba kislanyt, szerintem a klaviatura felett eleg sokan rosszul vannak a naivitasodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!