Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen egy 28 éves családos emberrel?
Sziasztok!
Na szóval van egy fiú aki 28 éves van egy 5 év körüli lánya és egy felesége, papíron nem az.
OlyanokaT mondott nekem hogy nem szereti és csak a gyerek miatt van vele meg amíg nincs más addig jó ő. Nem tudom hidjek e neki, akivel most van azzal is úgy jott össze hogy volt barátnője és ott hagyta a mostaniert. Csak az a baj, ettől a nőtől most gyereke is van.
Találkoztunk, csokoloztunk semmi több nem volt.
Nem tudom hogy mit tegyek. Meloba is tök féltékeny volt mikor más fiúkkal voltam láttam rajta hogy ideges. Ha csak arra kellenek neki nem lett volna szemmel láthatóan féltékeny, vagy nem?
Olyanokrol is beszéltünk hogy mi lenne ha úgy együtt lennénk igaziból ő hozta fel hogy "elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi
Meg mondtam neki hogy nekem nem kéne más ha mi együtt lennénk és azt felelte hogy most
..de tíz év múlva is?
Elég fura.
Szerintetek?
Érdeklődik irántam kajak mikor mondtam valamit mindig kíváncsi volt meeg sokat kérdez az eletemrol.
Láttam rajta hogy zavarban van mindig, hozzá értem a kezehez mikor a combomra tette és 3 másodperc után inkább el vette onnan és rá gyujtott..
Csokoloztunk és elkenodott a szemöldököm ott maradt egy kis csík a homlokán az ujjammal le akartam szedni és aakkor is ő is oda nyúlt hogy majd ő le szedi. Akkor megfogtam a pulcsijan azt a lelógó madzagot és ő megogazgatta a susujet és inkább el vettem omnan a kezem.
Mikor csókolt nagyon gyengéd volt én nem tudom miért vannak ezek a dolgok ha ő csak le akarna fektetni.
Légyszíves segítsetek
Kedves Kérdező!
Ne akarj ebből semmit sem érteni!A lényeg az, hogy gyereke és párja van, akit veled csal.Meg akar döngetni, majd otthagyni, azaz kihasználni mert friss pipi vagy neki.Megkérdezte, hogy elengeded-e.Miért?Mert veled is ugyanazt csinálná mint most a párjával.Hinnél úgy neki, hogy veled csalja a párját?És az milyen érzés, hogy pont veled, te meg bele is mentél?Nem bántásból írom, hanem azért, hogy elgondolkodj.Amúgy sem vagy hozzávaló.Ő 28, te meg egy 16 éves kislány.Neked most legyen a tanulás és a jövőd a legfontosabb!Ismerkedj, beszélgess, barátkozz, de ésszel!Aztán majd jönni fog a megfelelő ember.Őt meg szépen felejtsd el és kerüld jó messzire!
Sok sikert! :)
Ha gondolod, írj, majd visszaírok!
Kedves Kérdező!
A 22-es válaszoddal is elszóltad magad.Vajon miért akar annyira?Vajon mit akarhat 28 évesen egy 16 évestől?
És, ha te nem is akarod őt annyira akkor mit erőlködsz?Lépj túl rajta!Felejtsd el végre!
Igen, mert o szexet akar toled, nem tartos kapcsolatot. Ebben a temaban legalabb valamit jol latsz.
En mar nem mondom azt hogy hagyd, mar bocsanat a kifejezesert de ha ilyen k*baszott hulye vagy, akkor add meg amire vagyik, aztan nagy valoszinuseggel 1 ev mulva babazhatsz, persze nem jatekkal.
Nem beszelve arrol, hogy ki tudja milyen betegsegei vannak, amelyek nemi uton terjednek... de jatszd csak tovabb a szende szuz leanyzot, anyukadek biztos orulnek majd ha benyogod hogy terhes vagy.
Kedves Kérdező!
Eleve ott kell kezdeni, hogy te 16 ő 28 és gyereke is van a párjától.Ha ez nem lenne elég, veled csalja.Ez nem zavar?
Mégis mi olyan lényeges dolog lenne amit mi nem tudunk és megváltoztatná a véleményünket?Ha gondolod, írd meg privátban!
Nem akarom elhinni hogy ennyire buta vagy...
Valoszinuleg akik itt valaszolnak neked, eretebbek a te 16 eves tyuk agyadnal, es atlatjak a temat. Nem ugy mint te. Hidd el szivi, csak magadat jaratod le a butasagoddal nem keves ember elott!
Komolyan nem hiszem hogy te az eletben valamikor kepes leszel felnottkent latni a vilagot... mert nekem 16 evesen eszembe nem jutott hogy kozel 30 eves nos csavokkal bujjak agyba.. es ezzel hidd el a kommentelok kozott nem csak en vagyok igy!
2 ev mulva ugy fogod a labadat nyitogatni mint en anno a tankonyveket.
Kedves Kérdező!
Szerintem egy rossz szót nem szóltam.Azt írtad, hogy nem tudunk mindent, ezért kérdeztem tovább.A helyzet az, hogy elvakít a szerelem.Most van az a verzió amikor a szíved helyett kizárólag csak az eszedre szabad hallgatni.Ne minket akarj meggyőzni, hanem magad annak az ellenkezőjével amit velünk akartál elhitetni.Továbbra is fenntartom az ajánlatom, hogy bátran írj rám!
Legjobbakat, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!