Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen egy 28 éves családos emberrel?
Sziasztok!
Na szóval van egy fiú aki 28 éves van egy 5 év körüli lánya és egy felesége, papíron nem az.
OlyanokaT mondott nekem hogy nem szereti és csak a gyerek miatt van vele meg amíg nincs más addig jó ő. Nem tudom hidjek e neki, akivel most van azzal is úgy jott össze hogy volt barátnője és ott hagyta a mostaniert. Csak az a baj, ettől a nőtől most gyereke is van.
Találkoztunk, csokoloztunk semmi több nem volt.
Nem tudom hogy mit tegyek. Meloba is tök féltékeny volt mikor más fiúkkal voltam láttam rajta hogy ideges. Ha csak arra kellenek neki nem lett volna szemmel láthatóan féltékeny, vagy nem?
Olyanokrol is beszéltünk hogy mi lenne ha úgy együtt lennénk igaziból ő hozta fel hogy "elengednel mindenhova?" ezt tuti azért.kérdezte mert az asszonya sehova se engedi
Meg mondtam neki hogy nekem nem kéne más ha mi együtt lennénk és azt felelte hogy most
..de tíz év múlva is?
Elég fura.
Szerintetek?
Érdeklődik irántam kajak mikor mondtam valamit mindig kíváncsi volt meeg sokat kérdez az eletemrol.
Láttam rajta hogy zavarban van mindig, hozzá értem a kezehez mikor a combomra tette és 3 másodperc után inkább el vette onnan és rá gyujtott..
Csokoloztunk és elkenodott a szemöldököm ott maradt egy kis csík a homlokán az ujjammal le akartam szedni és aakkor is ő is oda nyúlt hogy majd ő le szedi. Akkor megfogtam a pulcsijan azt a lelógó madzagot és ő megogazgatta a susujet és inkább el vettem omnan a kezem.
Mikor csókolt nagyon gyengéd volt én nem tudom miért vannak ezek a dolgok ha ő csak le akarna fektetni.
Légyszíves segítsetek
28 évesen az se nagyon normális,akinek már 5 éves gyereke van.Igénytelen emberre vall,aki sem karriert,sem jövőt nem akart építeni.
Legyen intő példa neked,hogy ne járj úgy,mint az ő felesége.
Egyértelműen csak arra kellesz neki kedves Kérdező. De szerintem ezt is legbelül te is jól tudod.
Szia Sipos Balázs!
Hát te is itt?xd
Üdv, Noel
Csak rá van rajzolva itt ott.
Hát együtt élnek minden olyan mintha házasok lennének de nem azok.
Nem simogatta a combom csak rá rakta a kezét mikor egymas mellett ültünk
Fuuuu hát nem akarok úgy járni mint az a csori jany fűvel fával megcsalja
De anugy tényleg szanalmasok mind ketten a lány vagy 18 volt mikor szült meg mondta a fiú hogy volt már abortusza is úgyhogy még védekezni se védekeznek szerencsétlenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!