Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok történt már valakivel ilyen? Esetleg egy orvos máshogy ért hozzátok, esetleg szex stb? Most vagyok betanuláson és nem gondoltam volna hogy ennyi szexi férfi orvos fog körülvenni! Azt hittem undorítónak fogom találni, de van egy részük akik izmosak, ápoltak, középkorúak akik eléggé vonzóak. Más is érezte már így magát? Kicsit zavarba is jövök a csipkelődésüktől. (Gyakorlaton vagyok, 16/L)

2024. júl. 2. 23:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%

A vonzó, középkorú orvosnak mindenképpen kislány, 16 éves, tanuló, még csak nem is rezidens vagy kezdő nővér, hanem középiskolás.

Szóval maga a kérdés se a helyzetet írja le, orvos-ápolónő kapcsolat van, de egy 16 évessel nem igazán fognak kapcsolatba bonyolódni.

Maximum megdugnak, bár azt se feltétlenül vállalják be mert minden kitudódik, és senki se arról akar híres lenni, hogy ő Kovács főorvos, aki 16 éves tanulókkal kufircol. Nyilván létezhet ilyen, de kis eséllyel futsz bele.

2024. júl. 8. 17:07
 32/35 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ez nem új, ezt már megénekelték.

TIZENHAT ÉVES

Tizenhat éves, és félig gyerek még,

de félig már nő, és tudja, hogy az.

De úgy nevet és sír, ahogy én is tudtam rég,

mikor hittem, hogy a szép, az igaz.

Néha feljön hozzám, rendbe teszi szobám,

és kinevet, hogy ügyetlen vagyok.

Aztán eltör egy vázát, és riadtan áll.

Látom rajta, hogy majdnem zokog.

Félek, hogy jön majd egy nap, mikor nem látom már.

Hozzád megy inkább, mert a számodra nő lesz talán.

És félek, hogy bántod, hogy letöröd

és eldobod majd.

Mert tizenhat éves és félig gyerek még,

félig felnőtt, s hiszi, hogy egészen az.

Hiszi, hogy szeretik. Add, hogy sok idő múljon el,

amíg rájön, hogy nem volt igaz.

Amíg rájön, hogy ez sem volt igaz.

(Szöveg: Horváth Attila, előadó: Bojtorján együttes)

https://www.youtube.com/watch?v=H_tkCCu7S6Y

2024. júl. 8. 17:08
 33/35 anonim ***** válasza:
80%
De pont azok, akik hisztiznek, mint a gyerekek, hogy ők már nagyok, érzelmileg nem igazán tekinthetők felnőttnek még akkor sem, ha amúgy termékenyek, és történetesen netán még teherbe is ejtették, sőt, meg is szülte a gyereket.
2024. júl. 8. 17:13
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem a szülés függvenye a felnőttség. Felnőttnek lenni, egészen másról szól.
2024. júl. 8. 17:47
 35/35 A kérdező kommentje:
32-es ez jó volt!😅❤️
2024. júl. 8. 20:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!