Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztook.Ma beszélgettem a “kiszemeltemmel” és elmondtam neki hogy vonzódok hozzá és tetszik nekem.Nemtudom eldönteni nemleges e a válasza.Azt mondta fiatal vagyok hozzá,de nem tagadta hogy tetszenék neki.Elég sok félreérthető helyzetünk volt már és néha bókolgatott is nekem amit másokkal nem igazán tesz.Szerintetek lehetséges hogy hasonlóan érez és csak a korom miatt nem közeledne úgy hozzám,vagy inkább engedjem el?Ha érdekel bővebb infó szívesen válaszolok vagy mesélek akár privátban is:)
Hány éves a pasi? Ennyit mondott csak, hogy túl fiatal vagy hozzá? Lehet, hogy tetszel neki, de az egy kapcsolathoz még nem elegendő.
febr. 17. 15:29
3/8 anonim válasza:
Ha jóval idősebb tőled, van köztetek vagy 10 év nem csodálom, hogy nem megy inkább bele veled. De egyértelműen ha fiatalabb annál és ő magától semmit se mondott neked kellett felvenni a kesztyűt akkor ez veszett fejsze ügy ugyanis ha a férfit tényleg érdekled akkor megmondja és nem kell "nyaggatni" még egy kicsit se. Amúgy nem is értem, hogy mibe akarsz te belevágni amikor mondhatni elutasított.
febr. 17. 15:31
4/8 A kérdező kommentje:
25 éves csak ennyit mondott rá aztán még beszélgettünk de nem erről.Nem is feltétlen szeretnék kapcsolatot jelenleg de kíváncsi vagyok vajon mit érezhet mert nekem ez nem valami kielégítő válasz :D
febr. 17. 15:33
5/8 anonim válasza:
Hát maximum azt jelenti, hogy gerincre vágna és ha kelletted magad megteszi, de a te bajod lesz ha elkezdesz hozzá kötődni, netán belezúgsz ami igaz lenne.
febr. 17. 15:35
6/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy tetszel neki, de a korod miatt visszafogja magát, vagy ez egy finom visszautasítás volt. Figyeld meg a tetteit és ha komolyabban érdeklődik idővel lépni fog, ha viszont csak bókol, de nem közeledik akkor valószínűleg nem akar kapcsolatot. Ne várj feleslegesen, ha valaki igazán akar, azt egyértelműen kimutatja miután te már vallottál neki.
18/f
febr. 17. 17:11
7/8 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy max szórakozna veled egy kicsit. Ha komolyan akarna bármit is, már rég lenne fejlemény.
febr. 17. 21:25
8/8 anonim válasza:
Biztos hogy van rá esély. Én is összejöttem egy 18 éves lánnyal, amikor 25 voltam, ez a plusz egy év meg kb. semmit nem jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!