Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van még esély rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély rá, hogy tetszek ennek a férfinak? Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Elsősorban férfiak tanácsát kérném szépen, hátha jobban ki tudnak segíteni a bénaságomból.

Van egy férfi ismerősöm, akit régóta ismerek, valamennyit beszélgettünk. Szimpatikus volt de akkor nekem még volt barátom. Sokszor rajtakaptam, hogy néz amikor néha egy társaságban voltunk, de semmi több nem történt. Ő is visszahúzódó, ahogy én is.

Eltelt egy kis idő, már szakítottunk az exemmel, amikor ismét egy társaságba kerültem ezzel a férfival. Emlékszem, hogy beszélgetni próbált velem az új munkahelyemről, de én akkoriban padlón voltam (egy barátom meghalt, a háziállatomat elütötték, édesapámnak agyvérzése volt - de ezeket nem mondtam senkinek). Hamar hazamentem és sokáig kerültem a társaságot, nem is randiztam senkivel.

Nemrég láttam ezt a férfit és valahogy megakadt rajta a szemem. Csak köszöntünk egymásnak de rengeteget gondoltam rá napokig. Egy nagy faluban élünk, így néha esélyes a találkozás. Utána is rendszeresen láttam messziről. Egy kis boltban dolgozom, ritkán bejön. Nemrég egy közös ismerősünk bejött és megpróbáltam lazán rákérdezni, mi van ezzel a férfival. Döbbenetemre azt mondta, hogy nagyon tetszettem neki és készült randira hívni engem, de túl ridegnek és távolságtartónak tűntem, így nem mert. Akkor voltam padlón.

Megpróbáltam megkeresni facebookon de nem találtam. :( Az a társaság meg már szinte szétoszlott.

Nyitott lennék rá, mert visszagondolva hasonló személyiségűek vagyunk, de vajon meglenne még a kölcsönös vonzalom? Szerintetek eltűnt már belőle? És mit csináljak ha látom legközelebb?

Megköszönném, ha segítenétek pár kedves és hasznos tanáccsal. :)

okt. 22. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Elolvastam, remélem nem gond, hogy nőként válaszolok.

Én azt vettem észre, hogy a férfiak elég ragaszkodóak tudnak lenni, ha valakit megszeretnek. Nekem van is erre példám. Egy srác középiskolában szerelmes volt belém, egy suliba jártunk, nem egy osztályba, minden szünetbe jött oda legyeskedni. Jókat beszélgettem vele, de csak barátként gondoltam rá. Na vele találkoztam 5 év múlva random, megint tök jól elbeszélgettünk és kiderült, hogy ő még mindig erősen érdeklődik irántam. Ráadásul úgy is összejött volna velem, hogy neki akkor volt barátnője, azt mondta nem érdekli, csak legyünk együtt. Sokkolt, de nem mentem bele ugye...

Volt még egy srác, akivel évekkel azután, hogy kavartunk, összejött volna velem. És nem olyan férfiak, akiknek ne jutott volna nő.

Hugommal is volt ilyen és egyik barátnőmmel is :D a barátnőm össze is jött vele, most várják az első babát :)

Szóval a férfiak tudnak ragaszkodni (tudom, hogy nem mindenki!!), főleg, hogy ez a férfi, akiről beszélsz egy visszahúzódóbb típus, aki talán nem száll virágról virágra :D

Nyilván ezek általábosítások és nem igaz mindenkire, de szerintem egy próbát megér, legalább hogy tisztázd vele, a sok szerencsétlen történés miatt voltál rideg, nem pedig miatta. Lehet ez jól is esne neki, ha összejöttök, ha nem :)

okt. 22. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, dehogy baj, hogy nőként írtál!! Köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtató olvasni. :) Annyira bánt és szégyellem magam, hogy biztosan bunkónak gondolt a viselkedésem miatt.
okt. 22. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az ilyen bénázásokon sokan átesnek. Nincs semmi veszve. Egyébként én fordítva vagyok pont így, és fogalmam sincs hogyan tovább. Valami szituáció kéne. Részemről ez nem bátorsági kérdés, más esetben meg találom a módját a kommunikálásnak, de itt kínosan tud kijönni az egész.

F

okt. 22. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

"Annyira bánt és szégyellem magam, hogy biztosan bunkónak gondolt a viselkedésem miatt."

Szerintem meg ne bántson.

Az ember nem mindig tud boldog lenni, vannak szomorú, lehúzó dolgok. Az, hogy valaki megítél ez alapján, egy eset alapján, hogy te rideg vagy, mikor azt se tudta min mész keresztül...

Ha olyan szimpatikus lettél volna, akkor nem egy eset alapján dönt. Ítélkezett. Mennyiből tartott volna megkérdezni, hogy valami esetleg bánt e.

okt. 22. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Biciklizz el arra ahol lakik vagy kérd meg az ismerősödet hogy szervezzen közös programot ahová a férfi is eljönne
okt. 22. 14:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek még esélyes, hogy tetszenék neki?
okt. 22. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Esély mindig van, kérdezz rá :)

Mond el neki, hogy miért voltál rideg. Az sokat lendítene a dolgokon. Megértené, hogy nem rá voltál mérges, valamint biztos jól esne neki, hogy neked ezt fontos tisztázni :)

okt. 23. 00:36
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Toppanj be hozzá.és hívd meg egy kávéra.
okt. 23. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszettél neki nem változott q dolog hidd el. Csak, nem tudja hogyan is kezdje. Már írták előttem, de ténylegesen igaz, hogy a férfiak sem könnyen felejtenek.
okt. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!