Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel elkezdtem többet beszélgetni pár hete, de már régebb óta ismerjük egymást. Találkoztunk is kettesben, tetszik a személyisége, viszont nem tudtam teljesen kiteljesedni, önmagamat adni. Tudom, hogy sok érték van bennem, viszont úgy érzem, hogy hozzá képest mégis “bénácska” vagyok. Ő már pár éve éli a nagybetűs életet, rengeteg barátja van, én meg még csak most fogok érettségizni. Úgy érzem, hogy hozzá képest kissé szűklátókörű vagyok. És rengetegszer van olyan helyzet, mikor másokhoz mérem magam. Nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám elhagyni.

A másik pedig az, hogy beleéltem már magam abba a helyzetbe, hogy majd sok időt fogunk eltölteni ezzel a sráccal, sokat dumálunk majd. Szóval elég hamar elkezdtem kötődni. Minden percben eszembe jut, folyamatosan rá gondolok. Viszont bármikor amikor ugyanebbe a helyzetbe kerültem a múltban, mindig pofára esés lett belőle. Illetve eléggé kavart jeleket küld (a barátnőim szerint is, akik azért kritikusak), de nem tudom, hogy csak mi gondolunk bele többet. Hozzátenném, hogy sok lánybarátja van.

Elnézést, ha egy kicsit furcsán és összevissza lett megfogalmazva, még magamban is alig tudom ezeket megfogalmazni. De szeretném meghallgatni a véleményeteket erről és érdekelne néhány tanács, hogy miért ne legyek olyan, amilyen vagyok (túlgondolós, másokhoz mérős).

tegnapelőtt 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mik azok a kavart jelek?
tegnapelőtt 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen normális, hogy másokhoz méred magad, de fontos, hogy elfogadjad a saját tempód és értékrendedet. Ne aggódj túl sokat a fiúval kapcsolatban, próbálj önmagad lenni, és hagyd, hogy a dolgok természetes módon alakuljanak.
tegnapelőtt 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Az teljesen normális ha méred másokhoz magadat amíg racionálisan tudod ezt tenni. Amíg ez így történik akkor szerintem nem kell rajta változtatni.

A túlgondoláson az tud segyteni ha lazábban tudod venni az életet és sok szituációt is, de ellene nincsen kifejezett módszer sajnos

tegnapelőtt 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!