Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok történt már valakivel ilyen? Esetleg egy orvos máshogy ért hozzátok, esetleg szex stb? Most vagyok betanuláson és nem gondoltam volna hogy ennyi szexi férfi orvos fog körülvenni! Azt hittem undorítónak fogom találni, de van egy részük akik izmosak, ápoltak, középkorúak akik eléggé vonzóak. Más is érezte már így magát? Kicsit zavarba is jövök a csipkelődésüktől. (Gyakorlaton vagyok, 16/L)

2024. júl. 2. 23:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
40%
Egy izmos, jóképű, intelligens orvos (mint én vagyok) nem fog lealacsonyodni olyan szintre hogy holmi ápolóval szexuális kapcsolatba kerüljön, max 1-2 kivénhedt nyugger öregember.
2024. júl. 2. 23:19
 2/35 anonim ***** válasza:
76%
Hát, talán tudják, hogy egy 16 évessel elég meredek szexuális kapcsolatba kerülni. 😬
2024. júl. 2. 23:23
 3/35 anonim ***** válasza:
84%

Mekkora arcod van 1-es!

Te meg ne viszkess kérdező. Tojashéj a fenekeden van!

2024. júl. 2. 23:23
 4/35 anonim válasza:
91%

Okos intelligens ember ilyet nem mond/ír. Csendben van és elhallgat, max mosolyog egy jót! Te nem orvos vagy, hanem egy primitív senki az írásod alapján. :)

2024. júl. 2. 23:41
 5/35 anonim ***** válasza:
81%
4 👍👏
2024. júl. 2. 23:44
 6/35 anonim válasza:
81%
Egy orvos nem fog komoly kapcsolatot kezdeni egy ápolóval. Max egyéjszakás kaland lehet belőle, aztán itt abba is marad a történet.
2024. júl. 2. 23:48
 7/35 anonim ***** válasza:
86%

#16 a csipkelődés csak poén, nem kell komolyan venni. Annak szól, hogy fiatal vagy, oldani akarják a hangulatot.

Gyakorolni, tanulni vagy ott, ne hozd magadat kellemetlen helyzetbe a naívságoddal.

2024. júl. 2. 23:51
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
*16 éves vagy
2024. júl. 2. 23:53
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

Mielőtt bárki is lepontozna, olvassátok végig amit írok.

Én voltam szexuális kapcsolatban orvossal nagyjából a te korodban.

VISZONT!!!

Én egy jóképű, izmos, okos férfival feküdtem le, a saját lakásán és semmi munkahelyi kapcsolat nem volt ebben. Nem a kórházból ismertem meg, sokáig azt sem tudtam, hogy orvos.

Egy kórházban dolgozó orvos nem fog kikezdeni egy gyakorlaton lévő gyerekkel. Hiába vagy már a beleegyezési korhatár felett, még mindig gyerek vagy. És bár nem vagyok tisztában ezekkel szerintem ha gyakorlat alatt történik bármi is ráadásul az orvos miatt akkor azért őt felelősségre is lehetne vonni

2024. júl. 3. 08:27
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg esélytelen az ő oldalukról.
2024. júl. 3. 10:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!