Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha lányként kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha lányként kicsit husi vagyok, de nem zavar?

Figyelt kérdés
86 kiló vagyok, de nagyon tetszem magamnak, talán még tetszene is, ha egy kicsit híznék. Vannak fiúk akiknek ilyen lányok is tetszenek? Vagy esélytelen?
tegnap 19:04
 1/7 anonim válasza:
22%
Nem. Egyébként nem kicsit husi vagy hanem dagadt. De ez sem baj.
tegnap 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

#1A magasság nélkül nem megállapítható, hogy husi vagy dagadt.

Amíg jól érzed magad a bőrödben, egészséges vagy, addig nincs baj ezzel.

tegnap 19:17
 3/7 anonim válasza:
42%
#2: Husi = dagadt, csak szebben
tegnap 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Amíg tetszel magadnak addig nem gond.
tegnap 19:27
 5/7 anonim válasza:
50%
Nem baj, valakinek jól áll ha husosabb
tegnap 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem picit ellentmondásos a kérdés. Azt állítod, hogy tetszel magadnak, de közben ott motoszkál benned a gondolat, hogy a fiúknak talán ez nem jön be. Amúgy a magasság tényleg fontos adat lenne.
tegnap 20:16
 7/7 anonim válasza:
40%

Minden fiúnak más tetszik, nem csak egy dolog szép. Én a dundibb lányokat szeretem, szerintem szebbek, ölelgethetőbbek.

Biztos lesz olyan fiú, akinek te is tetszeni fogsz!

tegnap 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!