Csak engem zavar, amikor Rimuru- t lányként próbáljàk kezelni, az erőltetett női ruhákba erőszakolás, célzások stb?
Figyelt kérdés
Hasonlóan bosszantó számomra, amikor valamelyik hetero karaktert akarnak a másságra ráerőszakolni.2021. máj. 1. 17:47
1/14 anonim válasza:
Ne aggódj engem is. Sajnálom,hogy kevesen vagyunk ezzel így. Abszolút idegesítő és baromira nem vicces, amikor női ruhába kényszerítenek egy magát kifejezetten férfinak érző karaktert. Borzalmas,általában ott szoktam abbahagyni az animét.
2/14 anonim válasza:
Tekintve, hogy onnan lehet tudni, hogy menő vagy, hogy elkezdesz cross-dress-elni is, így ja, nem sok embert zavar:
3/14 anonim válasza:
Míg ilyen emberek léteznek, mit vársz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1107..
4/14 anonim válasza:
engem nem zavar, bár ez inkább annak tudható be, hogy nem érzem egy férfi karakternek az esetek többségében + a kinézete se férfias
5/14 anonim válasza:
Megis mit vártál? Ilyen szintet ut meg az egész sorozat... ennyi a szufla nem egy nagy murol van szo nem is egy közepesen jorol hanem egy agyon sablonozott rosszul használt dologról sajna
6/14 anonim válasza:
Te vagy az, aki folyton szídja a sorozatot, de valódi érvek nincsenek mögött és már kb. 10 ember megcáfolt? :D
Mret elég nevetséges, hogy még mindig ehhez ragaszkodsz. :D
7/14 anonim válasza:
6-os az a 10 ember kb így cáfolt meg mint most te azaz bemondásos alapon te nyomorék...
8/14 anonim válasza:
Hadd viseljen olyan ruhát, amelyet szeretne. Amúgyis, mint slime, nincsen neme, se nem férfi, se nem nő.
9/14 A kérdező kommentje:
8- as épp ez a lényeg, ha maga szeretné..., de ő nem szeretne nőnek öltözni! Ráerőszakolják szegényre!
2021. máj. 2. 06:05
10/14 anonim válasza:
Miről beszélsz? Az a 10 ember elég részletesen elmagyarázta neked, hogy miért nem állja meg a helyét, amit mondasz.
Így viszont érthető, hogy miért mondod még ugyanazt, nem sikerült akkor se megérteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!