Van más is akit zavar lányként a nagy lábmérete? Nyitott cipőket így nem érzitek cikinek picit?
Én is magas vagyok, és a lábam 43-44 :-(
Szinte soha nem hordok nyitott cipőt, mert nem tetszik az óriási lábam és nem akarom mutogatni
Szerintem ne foglalkozz azzal ki mit mond. Kit érdekel más véleménye? Azt kell nézni amúgyis hogy ki mondja. Általában olyanok akik magukkal sincsenek megelégedve. Ne hagyd már hogy idegen emberek elvegyék a kedved attól hogy papucsot hordj.
Valakinek meg nagy az orra, és még eltakarni se tudja.
Nekem is nagy a lábam 39-es 163 cm mellé.
Szoktam hordani papucsot és szándált,bár nem érzem túl jól magam benne, mert túl széles a labfejem és kb minden szandálból kilög oldalt egy picit.
Az enyém 38-39, kínai cipőknél 40 de vettem már 41-est is + lúdtalp.
Sokat szorongtam a nagy lábam miatt, főleg, hogy ebből csak a lábujjam hossza 6 cm és keskeny is a lábfejem, a kislábujjam viszont épp, hogy kinőtt. Képzelheted milyen gyönyörű. Emlékszem egyik nyáron össze futottam a főnökömmel ő is megnézegette, papucsban voltam, láttam, hogy furcsán oda tekintget. A családtagjaim is megjegyzik “milyen jeti lábad van” de a legdurvább az volt, amikor kolléganőmmel beszélgettünk és egyszer csak felszólalt “neked milyen vicces lábad van, mint egy férfinek”.
Figyelj, akinek nem tetszik ne nézzen oda, már nem szégyellem és sokkal jobban érzem magam így.
Mindenkinek olyan van, amit az Istentől kapott, legyél rá büszke, mert ez a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!